xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Μόλις μία "καμπάνα" για άσκοπη μετακίνηση ανήμερα του Πάσχα στη Χαλκιδική

84a66b27fe1520eca530e14ef4835dbb XL

Καμία παράβαση για μάσκα σε όλη την Κεντρική Μακεδονία

Μόλις ένα πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές, χθες ανήμερα του Πάσχα στη Χαλκιδική, μετά από 785 ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ δεν σημειώθηκε καμία παράβαση για μη χρήση μάσκας.

Το πρόστιμο που επιβλήθηκε για άσκοπη μετακίνηση αφορούσε οδηγό ΙΧ που κινούνταν εντός νομού χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα ή sms.

Όσον αφορά την Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 3.959 έλεγχοι και δεν εντοπίστηκε καμία παράβαση για μη χρήση μάσκας, ενώ για άσκοπη μετακίνηση σημειώθηκαν 14 παραβάσεις, εκ των οποίων 6 καταγράφηκαν στο Κιλκίς, από 3 σε Ημαθία και Πέλλα και από μία σε Πιερία και Χαλκιδική. Από τα 14 πρόστιμα, ένα αφορούσε μετακίνηση εκτός Περιφερειακή Ενότητας και 5 μετακίνηση κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Όσον αφορά την Αττική, επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 28 για άσκοπη μετακίνηση, ενώ στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν 8 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και 29 για άσκοπη μετακίνηση.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2