ΡΟΗ 24/7:

Αφιέρωμα στην Πίτσα Παπαδοπούλου

PITSA PAPADOPOYLOY STA TRAGOYDIA LEME NAI MAY21

Απόψε (8/5) στις 22.00 στην ΕΡΤ1

Η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ!», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, φιλοξενεί την Πίτσα Παπαδοπούλου, τη σπουδαία τραγουδίστρια που εδώ και έξι δεκαετίες μάς χαρίζει υπέροχες στιγμές με τις ερμηνείες της.

Παλαιοί και νέοι συνεργάτες, αλλά και φίλοι, παρευρίσκονται στο πλατό, για να τιμήσουν την αγαπημένη τους Πίτσα και να μοιραστούν μαζί της νότες και αναμνήσεις από τη μακροχρόνια συνεργασία και φιλία τους.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, συνεργάτης και «κολλητός» της μέχρι και σήμερα, δηλώνει, για ακόμη μια φορά, τον θαυμασμό και την αγάπη του στο πρόσωπό της. Το ίδιο και ο Τάκης Σούκας, που μας θυμίζει τις υπέροχες επιτυχίες τους, αλλά και ιστορίες από την κοινή τους καλλιτεχνική πορεία.

Στο αφιέρωμα συμμετέχει και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, από τους νεότερους συνεργάτες της Πίτσας Παπαδοπούλου, ο οποίος υπέγραψε και το τελευταίο τραγούδι της.

Για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού μιλάει ο Γιώργος Νταλάρας.

Τραγουδούν: ο μόνιμος συνεργάτης των τελευταίων ετών και αγαπημένος φίλος της ερμηνεύτριας, Στέλιος Διονυσίου, η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Αγνή Καλουμένου και ο Χάρης Μακρής.

Στην παρέα τους και οι ηθοποιοί: Κορίνα Τριανταφύλλου, Γιάννος Παπαευσταθίου, Μόσχα Παπαευσταθίου, Κατερίνα Μάντζιου, Δημήτρης Μαζιώτης, Αλεξάνδρα Φαρδελάκη, Πάνος Σταθακόπουλος και η δημοσιογράφος Κική Ρόκα.

Απόψε Σάββατο 8 Μαΐου, στις 22:00, στην ΕΡΤ1

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης
Υπεύθυνος καλεσμένων: Χρήστος Καρυώτης
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

επιστροφή στην κορυφή