xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Στη Βουλή το θέμα των μισθώσεων δημοτικών ακινήτων

malama voulh aspra

Κ. Μάλαμα: Να παραταθούν οι προθεσμίες για τις μισθώσεις των δημοτικών ακινήτων που ενοικιάζονται από επιχειρήσεις της Χαλκιδικής

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών κατέθεσε η Βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα, σε σχέση με το ζήτημα που έχε προκύψει από την λήξη της προθεσμίας για την παράταση των μισθώσεων των δημοτικών ακινήτων που ενοικιάζονται από επιχειρήσεις.
"Με το κενό αυτό πάρα πολλοί επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους πριν από το καλοκαίρι", αναφέρει η κ. Μάλαμα και στο πλαίσιο αυτό καλεί τον Υπουργό Εσωτερικών να συμπεριλάβει στη διάταξη του άρθρου 49 του Νόμου 4795/2021 τα δημοτικά ακίνητα των οποίων η μίσθωση λήγει έως και τις 31.08.2021, ούτως ώστε οι επαγγελματίες που τα ενοικιάζουν να δουλέψουν απρόσκοπτα τη φετινή τουριστική περίοδο.
Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο θέμα, χθες το Επιμελητήριο Χαλκιδικής απέστειλε επιστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών, ζητώντας την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αίτησης για μισθώσεις δημοτικών ακινήτων και κυλικείων των οποίων οι συμβάσεις μίσθωσης έληγαν μετά την 17η Απριλίου 2021 (δείτε εδώ).

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2