ΡΟΗ 24/7:

Με το G/G στο pregame του Μάντσεστερ και την ανώτερη Βασιλεία

Προγνωστικά Ημέρας

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ

Εκκίνηση των εμβόλιμων αγωνιστικών σε Ιταλία και Ισπανία, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία παίζει ασταμάτητα το τελευταίο διάστημα, υποδέχεται τη Λέστερ. Προτελευταία στροφή για το πρωτάθλημα της Τουρκίας, ενώ η 4η αγωνιστική των ομίλων ξεκινάει σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Τέλος γίνεται η έναρξη των πλέι οφ στην Basket League με δύο αναμετρήσεις.

Διάβασε την αξιολόγηση της bwin

615. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ (20:00)

Ξεκινάμε με το σπουδαίο ματς από την Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αγκαλιάσει τη 2η θέση, θεωρείται απίθανο να απειληθεί ακόμα και να ηττηθεί απόψε. Πολύ γεμάτο το πρόγραμμά της, την Πέμπτη ακολουθεί το εξ αναβολής ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, γι’ αυτό και ο κόουτς Σόλσκιερ σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, χωρίς να προσδιορίσει σε ποιον βαθμό θα φτάσουν. Εντυπωσιακό το αήττητο που τρέχει τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ (8-6-0), όσο και εναντίον της Λέστερ (8-4-0, ανεξαρτήτως έδρας). Η φιλοξενούμενη έχει ίσως ανώτερο στόχο, θέλει να διατηρηθεί στην τετράδα, που θα της δώσει και εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Και γι’ αυτούς ακολουθεί σημαντικό ματς, ο τελικός Κυπέλλου με την Τσέλσι, με τον κόουτς Ρότζερς ίσως δώσει μερικές «ανάσες» σε κάποιους βασικούς.

Προγνωστικό: Η Λέστερ έχει ανώτερο κίνητρο και αν η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πειραχτεί σε μεγάλο βαθμό ίσως υπάρχει αξία και στην κόντρα του φαβορί στο live. Ως pregame επιλογή, το G/G του 1,75 έχει μεγάλη τύχη.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για το Κουπόνι Στοιχήματος στο Foxbet

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γκολ και θέαμα σε Premier League & Serie A Μήπως και προλάβει »
επιστροφή στην κορυφή