xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Μόλις 3 πρόστιμα για μετακίνηση στη Χαλκιδική

astunomikos prostimo

7.181 έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία, 7 παραβάσεις για μάσκα, 37 για μετακίνηση

Μόλις 3 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές, χθες Τρίτη στη Χαλκιδική, μετά από 1.437 ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ δεν σημειώθηκε καμία παράβαση για μη χρήση μάσκας.

Όλα τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν για άσκοπη μετακίνηση αφορούσαν κυκλοφορία πολιτών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα ή sms.

Όσον αφορά την Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 7.181 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, από τις οποίες 8 εντοπίστηκαν στο Κιλκίς και μία στις Σέρρες. Από τα 9 πρόστιμα, 5 αφορούσαν πεζούς και 4 επιβάτες ΙΧ.

Για άσκοπη μετακίνηση, σημειώθηκαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία 24 παραβάσεις, εκ των οποίων 11 καταγράφηκαν στην Πέλλα, από 3 στην Πιερία, τις Σέρρες και τη Χαλκιδική και από 2 σε Ημαθία και Κιλκίς. Από τα 24 πρόστιμα που επιβλήθηκαν για άσκοπη μετακίνηση, 22 αφορούσαν κυκλοφορία πολιτών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα ή sms και 2 μετακίνηση κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Όσον αφορά την Αττική, επιβλήθηκαν 31 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 40 για άσκοπη μετακίνηση, ενώ στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν 15 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και 61 για άσκοπη μετακίνηση.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2