xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ανακοινώθηκε από το πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

panelladikes4

Πρεμιέρα στις 14 και 15 Ιουνίου

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινούν τη Δευτέρα 14 Ιουνίου οι υποψήφιοι των ΓΕΛ τις πανελλαδικές εξετάσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα, όπως το ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.Την Τρίτη 15 Ιουνίου "πρεμιέρα" για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ με τα Νέα Ελληνικά.
Για τους υποψηφίους των ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ οι πανελλαδικές τελειώνουν την Τρίτη 22 Ιουνίου, με τα μαθήματα Ιστορία, Φυσική, Οικονομία.
Για τους υποψηφίους των ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ οι πανελλαδικές τελειώνουν τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, με τα μαθήματα Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

progr gel

Η ώρα έναρξης εξέτασης για τις εξετάσεις των ημερήσιων και εσερινών ΓΕΛ είναι στις 8:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.
Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ.

progra epal

Ως ώρα έναρξης εξέτασης των εξετάσεων για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ ορίζεται η 8:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

επιστροφή στην κορυφή