xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

FB IMG 1618429707119

Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στη Χαλκιδική

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021. Θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα, ενώ πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών υπάρχει για τα ορεινά ηπειρωτικά. Η ορατότητα έως το πρωί στις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στο Αιγαίο και στην Κρήτη θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Μακεδονία και στη Θράκη θα κυμανθεί από 9 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 12 έως 30, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά από 10 έως 23, στην Πελοπόννησο από 14 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 22, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 11 έως 24, στα νησιά το Ανατολικού Αιγαίου από 14 έως 27, στις Κυκλάδες από 13 έως 24, στα Δωδεκάνησα από 11 έως 24 και στην Κρήτη από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το πρωί όμως θα γίνουν νότιοι έως νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το πρωί όμως θα γίνουν νότιοι ίδιας έντασης. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε δυτικούς έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, με αραιές μόνο νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στον Πολύγυρο αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, δυτικοί, νοτιοδυτικοί και νότιοι από 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νέα Μουδανιά αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, δυτικοί, νότιοι και νοτιοανατολικοί από 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

meteo.gr - https://www.meteo.gr/deltio.cfm

επιστροφή στην κορυφή