xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Δύο "καμπάνες" στη Χαλκιδική για μάσκα

maska dromos

4.010 έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία, 21 παραβάσεις για μάσκα, 4 για μετακίνηση

Μόλις δύο πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, ένα σε πεζό και ένα σε επιβάτη ΙΧ, επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές, χθες Παρασκευή στη Χαλκιδική, μετά από 1.177 ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Υπενθυμίζεται ότι χθες ήταν η πρώτη μέρα που απελευθερώθηκαν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, μετά την άρση των περισσότερων μέτρων.

Όσον αφορά την Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 4.010 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 21 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, από τις οποίες 12 εντοπίστηκαν στο Κιλκίς, 7 στην Ημαθία και 2 στη Χαλκιδική. Από τις 21 παραβάσεις, 14 αφορούσαν πεζούς και 5 υπεράριθμα ΙΧ.

Για μετακίνηση κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας, δηλαδή από 12.30 έως τις 5.00 της επόμενης, επιβλήθηκαν 4 πρόστιμα στο Κιλκίς.

Όσον αφορά την Αττική, επιβλήθηκε ένα πρόστιμο και κανένα για παράβαση του περιορισμού μετακίνησης, ενώ στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν 12 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και 13 για παράβαση του περιορισμού μετακίνησης.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2