xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

"Από Κοντά" στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση (βίντεο)

zolla255

Η Κορίνα Ζολλά στην εκπομπή της Ευδοξίας Βροχίδου

Τον Πρόεδρο της Ένωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής, συνάντησε η δημοσιογράφος Κορίνα Ζολλά, στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση και στην εκπομπή "Από Κοντά", με την Ευδοξία Βροχίδου.

Τη λειτουργία περισσότερων του ενός κάμπινγκ και τους χειμερινούς μήνες προανήγγειλε ο κ. Δεληδημητρίου αναφερόμενος στις προσδοκίες ανάπτυξης του 12μηνου τουρισμού στη Χαλκιδική. Ακόμη στο πλαίσιο της εκπομπής, αναφέρθηκε στα πρωτόκολλα για την ανάσχεση της πανδημίας που ισχύουν στα κάμπινγκ, αλλά και στην αισιοδοξία που επικρατεί για μια καλύτερη τουριστική χρονιά φέτος το καλοκαίρι σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό, σημεινώοντας ότι μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα ανοίξουν όλα τα κάμπινγκ.
Επίσης ο Πρόεδρο της Ένωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής, αναφέρθηκε στις εθνικότητες που επιλέγουν διακοπές σε κάμπινγκ, αλλά και τις περιόδους που προτιμούν, αλλά και τις δυσλειτουργίες που δημιουργούνται με τον Κοινωνικό Τουρισμό, καθώς οι δικαιούχοι λαμβάνουν την άδειά τους για διακοπές το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, που είναι η κορύφωση της σεζόν.
Τέλος, ο κ. Δεληδημητρίου, αναφέρθηκε στο "αγκάθι" της παράνομης κατασκήνωσης, υπογραμμίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο την εποχή της πανδημίας, καθώς δεν μπορεί να υπάρχει κανένας έλεγχος.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 25 Μαϊος 2021 16:18
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2