ΡΟΗ 24/7:

Προσωρινοί πίνακες κατάταξης για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης ΟΑΕΔ–Cisco στην κυβερνοασφάλεια

oaed tblt621

Μόνο ηλεκτρονικά οι ενστάσεις

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, οι προσωρινοί πίνακες ωφελουμένων και αποκλειομένων του διαδικτυακού προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων «Εισαγωγή στην Κυβερνοασφάλεια» στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ  www.oaed.gr  

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια.

Οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής, έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την Τρίτη, 1η Ιουνίου στις 8:00 μέχρι και την Πέμπτη, 3 Ιουνίου στις 15:00. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης TaxisNet στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.oaed.gr/e-yperesies

Οι υποψήφιοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να αναφέρουν το λόγο της ένστασης και να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της δημόσιας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα της πληροφορικής με εξειδίκευση στην κυβερνοασφάλεια. Προσφέρεται στα ελληνικά και παρέχεται δωρεάν από τη Cisco Hellas στον ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η κατάρτιση θα διεξαχθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Cisco Networking Academy, ενώ με την επιτυχή ολοκλήρωσή της, οι καταρτιζόμενοι θα αποκτήσουν Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης αλλά και Ψηφιακό Πιστοποιητικό (Digital Badge) των γνώσεων και δεξιοτήτων που απέκτησαν.

επιστροφή στην κορυφή