xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

τον Άγγ. Ζαμάνη στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση (βίντεο)

zolla16

Στην εκπομπή της Ευδοξίας Βροχίδου

Τον Διευθυντή της εταιρείας AGROVISION, Άγγελος Ζαμάνη, συνάντησε η δημοσιογράφος Κορίνα Ζολλά, στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση και στην εκπομπή "Από Κοντά", με την Ευδοξία Βροχίδου.

Ο γαστρονομικός Τουρισμός στο Δήμο Αριστοτέλη, οι δράσεις του φεστιβάλ KOUZINA 2021, η δημιουργία μιας υποβρύχια κάβας για την παλαίωση ερυθρού οίνου, αλλά και ο Θρόνος του Ξέρξη στην περιοχή "Τράπεζος", αποτέλεσαν τους άξονες της συζήτησης.
Στη συζήτηση συμμετείχε και ο ξενοδόχος, αλλά και δύτης Θωμάς Ασλανίδης, ο οποίος μαζί με τον κ. Ζαμάνη δημιούργησαν την υποβρύχια κάβα στην περιοχή, η οποία συνδέεται και με τον καταδυτικό Τουρισμό.
Παράλληλα προβλήθηκε το ρεπορτάζ της Κορίνας Ζολλά για το θεματικό πάρκο στην περιοχή "Τράπεζος", όπου έχει στηθεί από την εταιρεία AGROVISION το ομοίωμα του θρόνου του Πέρση βασιλιά, κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά του οινικού και αμπελουργικού τομέα.
Τέλος ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, με αφορμή τις δράσεις KOUZINA 2021 στην Αμμουλιανή μίλησε για τον γαστρονομικό Τουρισμό.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2