xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο του Επιμελητηρίου για την εστίαση

estiasi taverna exw

Οδηγός επιβίωσης στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19

Τα πνευματικά δικαιώματα, το κεφάλαιο κίνησης και οι πάγιες δαπάνες, αλλά και τρέχοντα θέματα και θωράκιση της επιχείρησης έναντι των ελέγχων, αποτέλεσαν τους άξονες του δωρεάν διαδικτυακού σεμιναρίου που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων - Καφετεριών – Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας «ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.», το απόγευμα της Δευτέρας 31 Μαΐου, μέσω της εφαρμογής της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης, zoom.
Η e - ημερίδα απευθυνόταν σε όλους τους καταστηματάρχες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, (εστιατόρια – καταστήματα διασκέδασης – καφετέριες – καφενεία – καφέ – ξενοδοχεία – πιτσαρίες – ταβέρνες – μουσικοταβέρνες – κυλικεία – βρεφονηπιακοί σταθμοί – παιδότοποι και άλλα συναφή επαγγέλματα) στους οποίους παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν από τους καθ’ ύλη αρμόδιους του κλάδου της εστίασης, τα καίρια θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης.
Την e - ημερίδα προλόγισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε, ότι το Επιμελητήριο στέκεται δίπλα στον επιχειρηματία της Χαλκιδικής και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την στήριξή του. Κύριος εισηγητής την εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε., Γρηγόριος Τσαπατσάρης. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Γενικός Τομεάρχης του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε., Ιωάννης Ιωάννου.
Στην e – ημερίδα συμμετείχε ο πρώην προϊστάμενος ελεγκτών του ΕΦΕΤ Ελλάδος, Ευάγγελος Μουρελάτος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων από τους επιχειρηματίες της εστίασης προκειμένου να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα από κρατικούς ελέγχους.
Για θέματα που αφορούσαν πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι επιχειρήσεις με αυτά , αναλύθηκαν από τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε., Κωνσταντίνο Φωκά.
Ο κ. Τσαπατσάρης επισήμανε προς τους συμμετέχοντες, ότι ο ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε., παραμένει έμπρακτα στο πλευρό των επιχειρήσεων, ανταποκρινόμενος σε αιτήματα νομικής κάλυψης όσων επιχειρήσεων εμπλακούν σε δικαστικές διαμάχες με τις εταιρείες είσπραξης δικαιωμάτων και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες.

 

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2