xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Σεσημασμένος ο φερόμενος δράστης της ανθρωποκτονίας του 45χρονου στην Πιερία (φωτο)

dolof45nar

Πώς έγινε το άγριο έγκλημα

Στη σύλληψη ενός 58χρονου προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, με τη συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την άγρια δολοφονία 45χρονου, που έγινε προχθές τα ξημερώματα έξω από τα κοιμητήρια στον οικισμό Καλλιθέα, στην Πιερία (δείτε εδώ).

Η Αστυνομία, αξιοποιώντας τα στοιχεία της υπόθεσης και στο πλαίσιο της προανάκρισης, προσήγαγε τον 58χρονο το πρωί της Τετάρτης και το βράδυ της ίδιας μέρας προχώρησε στη σύλληψή του.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ο συλληφθείς συναντήθηκε στο σπίτι του με τον 45χρονο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο 58χρονος κατηγόρησε το θύμα ότι ήταν αυτός που τον κατέδωσε στην Αστυνομία πριν 5 χρόνια. Μετά από έντονο καυγά μεταξύ τους ο 58χρονος χτύπησε στο πρόσωπο τον 45χρονο και τον έδεσε με σχοινί. Στη συνέχεια τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του εξωτερικά των κοιμητηρίων του Δημοτικού Διαμερίσματος Καλλιθέας, όπου συνεχίστηκε ο καυγάς και εκεί τον πυροβόλησε με καραμπίνα και στη συνέχεια - αφού τον περιέλουσε με βενζίνη - έβαλε φωτιά στη σορό.

Σε έρευνες που έγιναν στην κατοικία του συλληφθέντα και στον χώρο που βρέθηκε η σορός, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 8 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 110 εκατοστών,
- 324,6 γραμμάρια κάνναβης και 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης,
- 79 γραμμάρια ελαίου κάνναβης (χασισέλαιο),
- 12 ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,
- 2 μαχαίρια, καθώς και
- τμήμα σχοινιού, είδη ένδυσης και ένα δοχείο με εύφλεκτο υγρό.

dolof45auto

Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησε ο συλληφθείς.

Στον χώρο που βρέθηκε η σορός μετέβησαν αρμόδια συνεργεία του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 12:41
επιστροφή στην κορυφή