ΡΟΗ 24/7:

τον Μ. Καρρά στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση (βίντεο)

zolla296

Στην εκπομπή της Ευδοξίας Βροχίδου

Τον Δήμαρχο Ν. Προποντίδας, Μανώλη Καρρά συνάντησε η δημοσιογράφος Κορίνα Ζολλά, στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση και στην εκπομπή "Από Κοντά", με την Ευδοξία Βροχίδου, το απόγευμα της Δευτέρας.

Η επιπτώσεις της μετάλλαξης Δέλτα στο τουριστικό προϊόν της Χαλκιδικής και ιδιαίτερα στο Δήμο Ν. Προποντίδας, αποτέλεσε τον κεντρικό άξονα της συζήτησης, καθώς υπάρχει ιδιαίτερος προβληματισμός τις τελευταίες ημέρες με το "φρένο" στην είσοδο Ρώσων τουριστών στη χώρα, αλλά και τις προτάσεις της Γερμανίας για αυστηρούς ελέγχους στην είσοδο στην ΕΕ από τη Μεγάλη Βρετανία.
Παράλληλα συζητήθηκαν και τα προβλήματα που δημιουργούνται στα χερσαία σύνορα, καθώς η Χαλκιδική αποτελεί τουριστικό προορισμό Βαλκάνιων, μέσω του οδικού τουρισμού, αλλά και τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του νομού και κυρίως στο "ορφανό" χιλιόμετρο της Ν. Ποτίδαιας.
Τέλος, έγινε αναφορά στα έργα που πραγματοποιούνται στο Δήμο Ν. Προποντίδας, καθώς και στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Ν. Καλλικράτεια, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, παρουσία του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

επιστροφή στην κορυφή