ΡΟΗ 24/7:

Η... ζόρικη Τσεχία και το 1.90 της Αγγλίας

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κλειδώνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών

Μετά το Ιταλία - Ισπανία που «βγήκε» από τα χτεσινά ματς, απόψε θα προκύψει το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού, από τις αναμετρήσεις Τσεχία - Δανία και Ουκρανία - Αγγλία.

Για να είσαι... αλεπού στο online στοιχημα μπες εδώ

111. Ουκρανία – Αγγλία (22:00)

Ο δεύτερος προημιτελικός της ημέρας, που γίνεται στη Ρώμη («Ολίμπικο») και όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη από το Τσεχία - Δανία στους «4». Η Ουκρανία έκανε την έκπληξη και έθεσε εκτός τη Σουηδία, μια ομάδα που είχε τερματίσει πρώτη στον όμιλό της. Ήταν βέβαια και τυχερή, με την αντίπαλο να έχει 2 δοκάρια και να μένει με 10 παίκτες στην παράταση.

Η Αγγλία προέρχεται από την πληρέστερη εμφάνισή της στο τουρνουά και τη νίκη με 2-0 επί της Γερμανίας, που ανέβασε την ψυχολογία όλων στην αποστολή στα ουράνια. Δίνει το πρώτο ματς μακριά από την έδρα της στη διοργάνωση και αν περάσει θα επιστρέψει και πάλι στο «Γουέμπλεϊ». Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ο Σάουθγκεϊτ, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Προγνωστικό: Δουλεμένη ομάδα η Ουκρανία, έφτασε για πρώτη της φορά σε προημιτελικά Euro. Η Αγγλία δεν δέχτηκε γκολ από δυσκολότερους αντιπάλους ως τώρα και φαίνεται να έχει το μομέντουμ για να βρεθεί στα ημιτελικά. Στο 1.90 το διπλό, με Under 3,5.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Υποψιασμένη Ισπανία Μπορεί η «γαλανόλευκη» στο 1.90 »
επιστροφή στην κορυφή