Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανεβαίνει στο "κίτρινο" η Χαλκιδική στον επιδημιολογικό χάρτη

enhmer82

Αλλάζει τα δεδομένα η πανδημία

Ανεβαίνει επίπεδο η Χαλκιδική και από το "πράσινο" εντάσσεται στο "πορτοκαλί" δηλαδή στο επίπεδο 2, σύμφωνα με τον νέο επιδημιολογικό χάρτη που παρουσίασε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την τακτική ενημέρωση της Πέμπτης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς:

- Η Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών ανεβαίνει επίπεδο και μεταφέρεται στο πορτοκαλί (επίπεδο 3) από το κίτρινο (επίπεδο 2).
- Επίπεδο ανεβαίνουν και μεταφέρονται στο κίτρινο (επίπεδο 2) από το πράσινο (επίπεδο 1) οι Περιφερειακές Ενότητες Γρεβενών, Ηλείας, Κέρκυρας, Αργολίδας, Βοιωτίας, Χαλκιδικής και Θήρας - εκτός των Δήμων Θήρας και Ιητών που μεταφέρονται στο Πορτοκαλί (Επίπεδο 3).
- Οι Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης, Λέσβου, Πιερίας, Ικαρίας και Κιλκίς κατεβαίνουν επίπεδο και μεταφέρονται στο πράσινο (επίπεδο 1) από το κίτρινο (επίπεδο 2).
- Η νήσος Κέρκυρα και οι Διαπόντιοι Νήσοι (Δήμοι Κέρκυρας και Διαπόντιων νήσων, βόρειας Κέρκυρας και νότιας Κέρκυρας) και οι Δήμοι Τροιζηνίας και Σαλαμίνας ανεβαίνουν επίπεδο και μεταφέρονται στο κίτρινο (Επίπεδο 2).
- Οι Δήμοι Σκιάθου και Κω πέφτουν επίπεδο και μεταφέρονται στο Κίτρινο (Επίπεδο 2). Ενώ και οι Δήμοι Ικαρίας, Αιγίνης, Αλοννήσου και Σκοπέλου πέφτουν επίπεδο και μεταφέρονται στο Πράσινο (Επίπεδο 1).

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020