xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

FB IMG 1599398692369

Ηλιοφάνεια και λίγες παροδικές νεφώσεις στη Χαλκιδική

Την Κυριακή 11 Ιουλίου αναμένονται τοπικές νεφώσεις και βροχές στα βόρεια και στα ορεινά της Πίνδου από το μεσημέρι. Θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στα ορεινά την υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία και στα ορεινά της Πίνδου. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα δυτικά και βορειοδυτικά θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 19 έως 35, στη Θεσσαλία από 20 έως 36, στην Ήπειρο από 20 έως 35, στην Ανατολική Στερεά από 21 έως 34, στη Δυτική Στερεά από 22 έως 37, στην Πελοπόννησο από 22 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 33, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 23 έως 34, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 23 έως 37, στις Κυκλάδες από 23 έως 31, στα Δωδεκάνησα από 23 έως 33 και στην Κρήτη από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στον Πολύγυρο αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, ανατολικοί, νοτιοανατολικοί, νοτιοδυτικοί και βορειοδυτικοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νέα Μουδανιά αναμένεται ηλιοφάνεια ενώ είναι πιθανόν να εκδηλωθούν λίγες παροδικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, νοτιοανατολικοί, νότιοι, νοτιοδυτικοί και βορειοδυτικοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

meteo.gr - https://www.meteo.gr/deltio.cfm

επιστροφή στην κορυφή