Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθησαν 3 άτομα για την αιματηρή συμπλοκή στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

astunomia mploko

Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Χαλκιδική, συνελήφθησαν 3 άτομα Αλβανικής καταγωγής, που φέρονται ως δράστες της αιματηρής επίθεσης σε καφέ μπαρ του Πευκοχωρίου, το βράδυ του Σαββάτου 3 Ιουλίου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 20χρονου.

Αναλυτικότερα, μετά τα εντάλματα της Ανακρίτριας Χαλκιδικής, το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουλίου, εντοπίστηκαν στη Φούρκα οι δύο εκ των τριών, ηλικίας 29 και 34 ετών και συνελήφθησαν, ενώ σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη στη Σωζόπολη ο τρίτος, ηλικίας 21 ετών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας, στον Πολύγυρο, από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της 3ης Ιουλίου 2021, ομάδα 7 ατόμων, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και ΙΧ αυτοκίνητο, επιτέθηκαν στον 20χρονο σε καφέ μπαρ στο Πευκοχώρι. Ο 20χρονος προσπάθησε να διαφύγει προς το εσωτερικό του καταστήματος, αλλά τρεις από τους δράστες τον καταδίωξαν, τον έφτασαν και τον γρονθοκόπησαν, ενώ ο ένας τον πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα στον δεξιό μηρό. Λίγες ώρες αργότερα ταυτοποιήθηκαν τα 3 άτομα (δείτε εδώ), τα οποία συνελήφθησαν σήμερα, ενώ τα υπόλοιπα 4 που συμμετείχαν δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 20:37

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020