xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Επαφές του Δημάρχου Σιθωνίας στην Αθήνα

IMG 53e6b4afe8ed89937d2a2aa0fbb6f6fb V

Για κρίσιμες υποθέσεις της περιοχής

Σειρά συναντήσεων με κυβερνητικά και διευθυντικά στελέχη υπουργείων είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας.

Συγκεκριμένα, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Ιωάννη Γιώργου, συζητήθηκαν καίρια ζητήματα του Δήμου, με κυρίαρχο την οικονομική κατάσταση όπως διαμορφώνεται έπειτα από την εξώδικο όχληση του «Πόρτο Καρράς» για επιστροφή ποσών από το 2001 έως το 2014. Τα συγκεκριμένα ποσά επιδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης και αφορούν επιστροφή εκατομμυρίων ευρώ.

IMG 5ddcb19ba643d2a62ff64e9b24ff0464 V

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, με τον οποίο συζήτησε θέματα χρηματοδότησης των λιμενικών υποδομών του Δήμου.

Τέλος, ο κ. Ντέμπλας είχε συνεργασία με τον Διομήδη Νταούλα, Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, για τη χρηματοδότηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας εντός οικισμών.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2