ΡΟΗ 24/7:

Οι... συνήθειες των Ντέρι και Σεϊναγιόεν μας στέλνουν ταμείο

Προγνωστικά Ημέρας

Η πρόταση της ημέρας

Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ: ό,τι χρειάζεται να ξέρεις!

633. Ίλβες - Σεϊναγιόεν (18:30)

Ξεκινάμε από την Α' Φινλανδίας. Η Ίλβες στο προηγούμενο κέρδισε, οριακά με 1-0, τη νεοφώτιστη Χάκα, ματς στο οποίο τραυματίστηκε ο πρώτος της σκόρερ Βερτάινεν και πιθανότατα θα λείψει απόψε. Θετικό στοιχείο το ότι μετράει 4 διαδοχικές εντός έδρας νίκες. Η Σεϊναγιόεν είναι από τις ομάδες που αποδίδουν καλύτερα εκτός απ' ότι εντός, μετρά 4 νίκες στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια μακριά από το κοινό της (για όλες τις διοργανώσεις).

Προγνωστικό: Η Ίλβες είναι ισχυρή εντός, όμως προβλημάτισε στο προηγούμενο και θα παραταχθεί χωρίς τον πρώτο της σκόρερ. Η Σεϊναγιόεν τα καταφέρνει καλύτερα εκτός έδρας, ποντάρουμε στο 1.70 του διπλού με +0,25 ασιατικό χάντικαπ.622. Σάντος – Ιντεπεντιέντε (16/7 01:15)

646. Ντέρι - Σάμροκ Ρόβερς (21:45)

Διατηρεί διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού η Ντέρι (+9 βαθμοί) στην Πρέμιερ Ιρλανδίας, είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα, με μόλις μία ήττα στα 8 πιο πρόσφατα εντός (1-6-1), τα 7 από τα οποία είχαν σύνολο τερμάτων 2-3 (5 ισοπαλίες με σκορ 1-1). Η Σάμροκ Ρόβερς μοιράζεται την κορυφή με τη Σλίγκο, με το μεσοβδόμαδο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ να την αφήνει με πικρή γεύση, αφού κέρδισε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με 2-1, όμως τέθηκε εκτός γιατί είχε χάσει με 2-0 στο πρώτο ματς.

Προγνωστικό: Δε θα είναι εύκολη η έξοδος της Σάμροκ, αν πιάσει καλή απόδοση η Ντέρι, που χάνει σπάνια στην έδρα της. Θα πάμε με το... αγαπημένο σύνολο των γηπεδούχων, τα 2-3 γκολ, που βρίσκουμε σε απόδοση 1.99.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για το Κουπόνι Στοιχήματος στο Foxbet.

επιστροφή στην κορυφή