ΡΟΗ 24/7:

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Χρήστου Τούβε «Το Μονοπάτι της Αλήθειας 33»

218410980 3036664299935588 759286252418851582 n

Επέστραψαν οι Βραδιές Γραμμάτων, Τέχνης και Πολιτισμού

Με την παρουσίαση του βιβλίου «Το Μονοπάτι της Αλήθειας 33» του Χρήστου Τούβε σήμανε και πάλι η επιστροφή στις βραδιές γραμμάτων, τέχνης και πολιτισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας, μετά από πολύμηνη αποχή εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων. Μία βιβλιοπαρουσίαση που «πέρασε» από σαράντα κύματα κι αναβολές, έμελλε να πραγματοποιηθεί τελικώς σε μία όμορφη καλοκαιρινή βραδιά κι ένα άκρως ταιριαστό μέρος, αυτό του αύλειου χώρου του Μουσείου Αλιευτικών Σκαφών & Εργαλείων στα Ν. Μουδανιά.
Ο Χρήστος Τούβε ιδιαίτερα άμεσος, επικοινωνιακός δημιουργεί εύκολα μία σχέση με το κοινό του, μία σχέση αλήθειας, ειλικρίνειας και αλληλεπίδρασης. Όλοι τον παρακολουθούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να απαντά σε ερωτήσεις, καθώς επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο παρουσίασης με μορφή συνέντευξης. Μέσα από τις απαντήσεις του ο καθένας έβρισκε κομμάτια του εαυτού του κι έτσι ανεπαίσθητα τον άγγιζε και τον καθιστούσε κοινωνό του βιβλίου του.
Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μ. Καρράς, ο οποίος εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την επιστροφή στις εκδηλώσεις αλλά και το γεγονός ότι αυτό γίνεται με την εκδήλωση ενός νεαρού συγγραφέα, που έχει ήδη καταφέρει να καθιερωθεί και να εισπράττει τόση αγάπη από τον κόσμο.

219388024 3036664023268949 7628844406416939227 n

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ακόμη: η Βουλευτής του νομού, Κυριακή Μάλαμα, που τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση, αλλά και η Λίνα Παπαδοπούλου, Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Επιμορφωτικού Συλλόγου «Απάμεια», καθώς και ο Μάρκος Κωστόπουλος, Ιατρός – Ρευματολόγος.
Για το βιβλίο μίλησαν οι:
- Δέσποινα Ραμανδάνη, Πρόεδρος Δ.Σ Ν. Προποντίδας, Φιλόλογος
- Χρύσα Τάκη, Ιδιωτική Υπάλληλος στην εταιρία «Vicko» Ν. Μουδανιών.
Την εκδήλωση συντόνισε η Ελευθερία Κεφάλα, Μsc Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων- Φιλόλογος.

Βιογραφικο του συγγραφέα

Ο Χρήστος Τούβε είναι Συγγραφέας, Εκδότης και εν δυνάμει Life Coach με εξειδίκευση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Κάτοχος πτυχίων Λογιστικής, Management και Μεταπτυχιακού Διπλώματος MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Ξεκίνησε τη Συγγραφική πορεία του, το Δεκέμβριο του 2014 και έκτοτε τα βιβλία του αριθμούν χιλιάδες αντίτυπα.
Ο τρόπος γραφής του είναι αισθαντικός με πολλά στοιχεία ψυχολογίας.
Το πρώτο πόνημά του με τίτλο ‘Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια’, έγινε best seller. Στην ίδια τροχιά κινούνται και τα 2 επόμενα που ακολούθησαν.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν οι βιβλιοπαρουσιάσεις του, καθώς αλλάζει τον τρόπο σκέψης του κάθε αναγνώστη.
Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη Συγγραφική του διαδρομή είναι η βράβευσή του, το Δεκέμβριο του 2017, από τη Μεγάλη του Γένους Σχολή στην Κωνσταντινούπολη.

επιστροφή στην κορυφή