Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτη Συνάντηση Αρχαιολογικών Ταινιών στον Πολύγυρο

posterefaxagor

Στις 22 και 23 Ιουλίου

Την πρώτη συνάντηση αρχαιολογικών ταινιών διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους, με αφορμή την επαναλειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου, την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 8.30 το βράδυ, στον υπαίθριο χώρο του μουσείου, με σκοπό να φέρει στο κοινό της Χαλκιδικής όψεις της πολιτιστικής μας κληρονομιάς μέσα από τον κινηματογράφο.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες για μικρούς και μεγάλους, ταινίες που μας γνωρίζουν το έργο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και την πανεπιστημιακή αρχαιολογική έρευνα στη χώρα, τη συνεργασία πολλών ειδικοτήτων για να προσεγγίσουμε το παρελθόν, ταινίες που αναζητούν τα σπαράγματα της μνήμης μέσα στη σύγχρονη πόλη και αποτίουν φόρο τιμής στις φωτεινές προσωπικότητες της ιστορίας μας.
Η συνάντηση αυτή είναι μόνο η αρχή ενός ταξιδιού στην πολιτιστική μας κληρονομιά.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση έχουν προβλεφθεί όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Περισσότερες πληροφορίες: Eφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους, τηλ. 2310-285.163 (κ. Ελένη Στούμπου)
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020