xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΙΡΑ Χαλκιδικής

kalph adeia

Στις 26 Ιουλίου

Τακτική Γενική Εκλογοαπολοτιστική Συνέλευση προκηρύσει η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, στις 11.00 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

1.Διοικητικός Απολογισμός

2. Οικονομικός Απολογισμός

3. Αρχαιρεσίες και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία λόγω λήξης θητείας των παρόντων μελών.

Η εκλογή τόσο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και της Εξελεγκτικής για την επόμενη τριετία θα γίνει από ενιαίο ψηφοδέλτιο (άρθρο 34 του καταστατικού ).
Τα μέλη πρέπει να παρίστανται αυτοπροσώπως και όχι με αντιπρόσωπο (έγγραφη εξουσιοδότηση ) διότι το άρθρο 31 του καταστατικού καταργήθηκε στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο.
Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνεται εγγράφως στην Τοπική Διοίκηση μέχρι την 21-7-2021 δηλαδή πέντε ημέρες πριν την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης στους:Πρόεδρο ΠΑΛΛΗ Δημητριο τηλ. 6908620912) και στον Γενικό Γραμματέα ΤΣΑΓΑΝΟ Ιωάννη τηλ. 6974931807). Και στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 στον ίδιο τόπο και χρόνο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2