xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Επιστροφή στα θρανία και για τους μαθητές του Δήμου Αριστοτέλη (ΦΩΤΟ)

Agiasmos3arist21

Στέλιος Βαλιάνος: "Γνώση και ασφάλεια στο καλύτερο δυνατό σχολικό περιβάλλον"

Ομαλά ξεκίνησε η σχολική χρονιά στα σχολεία όλων των βαθμίδων στα όρια του Δήμου Αριστοτέλη, στη Χαλκιδική.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος παραβρέθηκε στις τελετές Αγιασμού που τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεόκλητος στα σχολεία της Αρναίας, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Θαλασσινό και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αγαπητό Κιάτο.

Agiasmos1arist21

Στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων ασφαλείας έναντι της πανδημίας, στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η τελετή του Αγιασμού πραγματοποιήθηκε παρουσία μόνο των Πενταμελών Συμβουλίων κάθε τάξης.

Ευχόμενος καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ο Δήμαρχος Στέλιος Βαλιάνος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Αυτή είναι μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά, ένα στοίχημα για όλους, να συμβαδίσουν περισσότερο από ποτέ η γνώση και ασφάλεια στα σχολεία του Δήμου μας. Οι διευθυντές των σχολείων και οι υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, μας διαβεβαιώνουν για την πιστή τήρηση όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας, ενώ η συνδρομή των σχολικών επιτροπών του Δήμου, έχουν ήδη μεριμνήσει, ώστε η χρονιά να ξεκινήσει υπό τις καλύτερες συνθήκες σε επίπεδο κτιριακών υποδομών και υποδομών υγιεινής. Εύχομαι σε όλους μια εξαιρετική σχολική χρονιά, μια κανονική σχολική χρονιά, που θα επιτρέψει στα παιδιά μας να επικεντρωθούν στην πρόοδό τους».

Agiasmos2arist21

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2