xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Βραβείο μακροβιότερης επιχείρησης στην ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ (ΦΩΤΟ)

ARZ EPICH21A

Από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Με το βραβείο μακροβιότερης επιχείρησης τιμήθηκε η «ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονομής των βραβείων επιχειρηματικότητας 2021, που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής.

ARZ EPICH21C

Ο ιδρυτής της επιχείρησης Κώστας Ι. Αρζουμανίδης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την τιμητική επιλογή που έγινε από το Επιμελητήριο και διευκρίνισε ότι αυτή η τιμητική διάκριση ανήκει στους ανθρώπους της εταιρείας που είναι οι εργαζόμενοι, στους δύο γιους του Γιάννη και Νίκο, στους αδελφούς Κορυφίδη, Παύλο και Γιάννη, που συμμετέχουν στο Δ.Σ. της εταιρείας, στην οικογένεια Αρζουμανίδη και φυσικά στους πελάτες της εταιρείας που την στηρίζουν και τη διατηρούν στην κορυφή, περίπου 50 χρόνια! Κλείνοντας ευχαρίστησε τον κ. Γιάννη Κουφίδη, πρόεδρο του επιμελητηρίου για αυτήν την πρωτοβουλία με την ευχή η απονομή επιχειρηματικών βραβείων να γίνει θεσμός αφού η ενέργεια αυτή θα τονώσει την επιχειρηματική άμιλλα με απώτερο σκοπό και στόχο την βελτιωμένη επιχειρηματική ποιότητα σε όλα.

ARZ EPICH21B

Η «ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ιδρύθηκε το 1973 και εκπροσωπεί τις αυτοκινητοβιομηχανίες VOLKSWAGEN- NISSAN και FORD. Μετά από 48 χρόνια δραστηριότητας στο χώρο της αυτοκίνησης μπορεί σήμερα, παρά τις δύσκολες επικρατούσες συνθήκες, να καλύψει κάθε είδους ανάγκη του καταναλωτή: αυτοκίνητα, ειδικά οχήματα, τρακτέρ, καινούρια και μεταχειρισμένα, μακροχρόνιες μισθώσεις και ημερήσιες ενοικιάσεις, ανταλλαγές, προγράμματα χρηματοδοτήσεων, ασφάλειες, μετατροπές και μετασκευές είναι μερικές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας. Υπερσύγχρονα πολυσυνεργεία, φανοβαφεία, πλυντήρια, λιπαντήρια και το πρατήριο υγρών και αερίων καυσίμων συμπληρώνουν τη γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της εταιρείας, που παρέχονται ακόμη και χωρίς προκαταβολή, με πολλές άτοκες δόσεις!

 ARZ EPICH21D

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2