xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Η κατασκευή της Στέγης ΑμεΑ κυριάρχησε στη συνάντηση Καρρά - μελών του ΔΣ του συλλόγου "Η Αγάπη"

242642470 3089359424666075 7074579945254455688 n

Δέσμευση να ξεκινήσει ο Δήμος όλη τη διαδικασία

Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ατόμων με Αναπηρία νομού Χαλκιδικής “Η ΑΓΑΠΗ”, Παρασκευή Λαμπριανίδου, Ραλλού Φιλίππου και Στέργιο Παπανικολάου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, παρουσία και της εντεταλμένης συμβούλου του Δήμου για τα ΑμεΑ, Αθανασίας Εμμανουηλίδου.
Θέμα της συνάντησης ήταν η κατασκευή της “Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης” στο οικόπεδο που παραχωρήθηκε από τον Δήμο, πριν δύο χρόνια στον σύλλογο για τον σκοπό αυτό.
Τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου, αφού εξέθεσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ζήτησαν από τον Δήμαρχο τη στήριξή του, ο οποίος και με τη σειρά του δεσμεύτηκε να ξεκινήσει ο Δήμος όλη τη διαδικασία, εφόσον διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία, σε συνεργασία πάντα με τον Σύλλογο.
Αντιλαμβανόμενος πλήρως την ανάγκη υλοποίησης του έργου δέχθηκα με χαρά να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Η αγωνία των γονιών ή συγγενών ατόμων με αναπηρία σχετικά με το τι θα απογίνουν, αν αυτοί φύγουν από τη ζωή, είναι απόλυτα κατανοητή. Η ευαισθησία μας είναι δεδομένη. Είμαστε κοντά τους και θα προχωρήσουμε μαζί βήμα βήμα όλη τη διαδικασία, ώστε το έργο να υλοποιηθεί” δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2