xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Το μέλι Χαλκιδικής ΓΕΩΡΓΑΚΑ ανάμεσα στους νικητές Great Taste 2021

rsz dscn5513

Τα βραβεία Great Taste είναι τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα βραβεία τροφίμων και ποτών στον κόμσο

Από την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, το μέλι Γεωργάκα μπορεί πλέον να εμφανίζει στην ετικέτα του το αδιαμφισβήτητο λογότυπο μαύρου και χρυσού, μια σφραγίδα αριστείας που αναγνωρίζεται παγκοσμίως από λιανοπωλητές και καταναλωτές εξίσου, αφού βρίσκεται ανάμεσα στους νικητές των βραβείων Great Taste, τα οποία είναι τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα βραβεία τροφίμων και ποτών στον πλανήτη.

"Εργαζόμαστε καθημερινά για να συλλέξουμε όσα οι μέλισσες δημιουργούν", αναφέρει ο Αργύρης Γεωργάκας. "Είμαι πολύ χαρούμενος που για 6η συνεχόμενη χρονιά είμαστε ανάμεσα στους νικητές των βραβείων. Ειδικά το μέλι πεύκου Γεωργάκα είναι η μόνη ελληνική ποικιλία που βραβεύεται συνεχόμενα τα 6 τελευταία χρόνια. Ο κόσμος αναγνωρίζει την αξία που έχουν τα αστέρια και εμπιστεύεται ξανά και ξανά τα προϊόντα μας. Τους Ευχαριστώ από καρδιάς", συμπληρώνει.

Τα βραβεία

- Το μέλι πεύκου βραβεύτηκε με 2 αστέρια
- Το μέλι δάσους βραβεύτηκε με 2 αστέρια
- Το μέλι κρέμα από άνθη βραβεύτηκε με 1 αστέρι
- Το μέλι βαμβάκι βραβεύτηκε με 1 αστέρι.

Λίγα λόγια για το Great Taste 2021

- Το Great Taste διοργανώνεται από το Guild of Fine Food και είναι το μεγαλύτερο, διαχρονικότερο και πιο σεβαστό πρόγραμμα διαπίστευσης τροφίμων στον κόσμο
- 14.113 διαφορετικά προϊόντα εισήχθησαν το 2021 από 108 χώρες
- 355 κριτές δοκίμασαν τα προϊόντα με τη μέθοδο με τυφλής γευσιγνωσίας στις φετινές συμμετοχές.
- 4.027 βραβεύτηκαν με 1 αστέρι - προϊόντα που προσφέρουν φανταστική γεύση. Περίπου το 30% των συμμετοχών επιτυγχάνουν αυτήν την αξιολόγηση.
- 1.138 βραβεύτηκαν με 2 αστέρια - Πάνω και πέρα ​​από νόστιμα - λιγότερο από το 10% των συμμετοχών επιτυγχάνουν αυτήν την βαθμολογία.
- 218 βραβεύτηκαν με 3 αστέρια -Εξαιρετικά νόστιμα -λιγότερο από το 2% των προϊόντων βραβεύονται με 3 αστέρια.

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 13:32
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2