ΡΟΗ 24/7:

Μαντινάδες του έρωτα και Τραγούδια της χαράς

mantidanda coverpigi

Νέο βιβλίο του Νίκου Παυλάκη

Αγαπητοί αναγνώστες, κρατάτε στα χέρια σας ένα βιβλίο που θα σας ταξιδέψει με μαντινάδες και τραγούδια σε ποικίλα συναισθήματα.

Η αγάπη, το μίσος, η χαρά και η θλίψη αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια σε αυτό το πέρασμα του χρόνου στη ζωή του καθενός μας. Είχα διαβάσει κάπου στο παρελθόν μία πρόταση που έλεγε «Mια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις... χίλιες λέξεις ίσον με ένα τραγούδι» και με εξέφρασε απόλυτα. Είναι συγκλονιστικό να μπορείς να παίρνεις κάτι από την αρχή και να του δίνεις ζωή... Ένα λευκό κομμάτι χαρτί από μία λέξη... μία σκέψη... ένα συναίσθημα... μπορείς να φτιάξεις, να δώσεις ζωή στην ίδια τη ζωή!!!

Οι στίχοι και οι ρίμες γενικότερα έχουν τη δύναμη αυτή να μας κάνουν να κλάψουμε ή να γελάσουμε όταν μας αγγίξουν... έχουν αυτό τον μαγικό τρόπο όσο τίποτε άλλο. Ταξιδέψτε λοιπόν και αγκαλιάστε κάθε απόκρυφο συναίσθημά σας!

Κυκλοφορεί από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή

Ο Νίκος Παυλάκης είναι 41 ετών. Γεννήθηκε και κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης. Τα τελευταία οκτώ χρόνια ζει στην Αθήνα στον όμορφο Χολαργό!

Εδώ ήταν το τυχερό μου να βρεθώ και να ζήσω με τη γυναίκα που αγάπησα και τους δυο μικρούς αγγέλους που μου χάρισε.

Ήταν Αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού με ειδικότητα «Ανθυποπλοίαρχος», αλλά έπρεπε να αλλάξει ρότα, να φύγει από τη θάλασσα και να κυβερνήσει το πλοίο της ζωής! Ρίσκαρε και πέτυχε. Κυνήγησε τα όνειρά του με πάθος και επιμονή και κατάλαβε κάτι πολύ σημαντικό: τα πάντα είναι εφικτό να σου δοθούν όταν ακολουθάς αυτό που αγαπάς και έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε στηρίζουν σε κάθε βήμα σου. Παράλληλα με την εργασία του, κυρίως ασχολείται με το να γράφει μαντινάδες και τραγούδια. Έχει λάβει μέρος σε ανθολόγια ποίησης και συλλεκτικά έργα.

επιστροφή στην κορυφή