xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Επανεξελέγη στο "τιμόνι" της ΔΕΕΠ Χαλκιδικής ο Απ. Τζηρίτης

kalph ND eswk

Μαζική προσέλευση στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη των προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ καθώς και των μελών των κομματικών οργανώσεων.

Σε τοπικό επίπεδο, επανεξελέγη στη θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (πρώην ΝΟΔΕ) Χαλκιδικής, για τρίτη συνεχή θητεία ο Απόστολος Τζηρίτης.
Ο κ. Τζηρίτης επικράτησε με 445 ψήφους του αντιπάλου του, Ιωάννη Τσακνή, ο οποίος έλαβε 328.

Από τα 1.034 εγγεγραμμένα μέλη της ΝΔ στη Χαλκιδική, ψήφισαν 773, ενώ το 20% περίπου των ψηφοφόρων επέλεξε να συμμετέχει με ηλεκτρονική ψήφο, διαδικασία που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά φέτος.

 MAR 1743

«Όλη η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική έγινε σε πολύ ήρεμο κλίμα, με αποκορύφωση τη χθεσινή "ημέρα της κάλπης". Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ήταν εντυπωσιακή.

Από τη χθεσινή εκλογική διαδικασία βγήκαν και τα πολιτικά συμπεράσματα για τα εσωκομματικά του Νομού.
Στόχος για την επόμενη μέρα είναι η ενότητα της παράταξης και η πορεία που θα οδηγήσει τη ΝΔ ακόμη ψηλότερα στη Χαλκιδική, σε συνεργασία με τα νέα μέλη ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ.

Κρατάμε ως "προίκα" τη δυναμική συμμετοχή, ενώ τυχόν λάθη και αστοχίες του παρελθόντος, θα μας κάνουν καλύτερους στο μέλλον.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους θεσμικούς παράγοντες του Νομού, αλλά κυρίως στα απλά μέλη που συμμετείχαν μαζικά στη διαδικασία, καθώς και στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, που συνέδραμαν στη διεξαγωγή των εκλογών. Προχωράμε με σύνθημα: "Ας σταθούμε όλοι στο πλευρό του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, γιατί μας αξίζει μία καλύτερη Ελλάδα"», δήλωσε από την πλευρά του ο Απ. Τζηρίτης.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2