xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

τον Μανώλη Καρρά (βίντεο)

karras grafeio portr

Συζήτηση με τον Δήμαρχο Ν. Προποντίδας

Τον Δήμαρχο Ν. Προποντίδας, συνάντησε η δημοσιογράφος Κορίνα Ζολλά, στον "αέρα" του Radio Star και στην εκπομπή "Ειδήσεις Αλλιώς", για να κάνουν μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης τόσο για το Δήμο όσο και για τον άνθρωπο Μανώλη Καρρά.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη μεγάλη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής Ν. Προποντίδας για την υλοποίηση σειράς έργων από το 2014 έως σήμερα, αλλά και γι' αυτά που προγραμματίζονται, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη του Δήμου.
Παράλληλα ο κ. Καρράς τόνισε ότι για τη μεγάλη ανάπτυξη της περιοχής σημαντικό ρόλο παίζουν τρεις παράμετροι: Ο προαστιακός από τη Θεσσαλονίκη, το λιμάνι των Ν. Μουδανιών και το νερό. «Πρόκειται για 3 μεγάλα έργα που μόνο το κράτος μπορεί να τα υλοποιήσει. Όταν ολοκληρωθεί το μετρό Θεσσαλονίκης ελπίζουμε να γίνει ο προαστιακός μέχρι τα Ν. Μουδανιά. Είναι πολλοί που έχουν τη δεύτερη κατοικία τους στην περιοχή και με τον προαστιακό μπορεί να γίνει η κύρια, κάτι που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη. Για το λιμάνι των Ν. Μουδανιών υπάρχει έτοιμη μελέτη 47 εκατ. ευρώ από το 2015. Όσο για το νερό είναι απαραίτητο αγαθό. Γίνονται προσπάθειες με το φράγμα Χαβρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος. Σχετικά με το μεγάλο πάρκινγκ των Ν. Μουδανιών, ο κ. Καρράς ανακοίνωσε ότι θα έχει τελειώσει τον Μάρτιο, σημειώνοντας ότι ελπίζει πως την ίδια περίοδο θα είναι έτοιμη όλη η παραλιακή ακτογραμμή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανάπλαση όλης της ακτογραμμής του Δήμου.

Παράλληλα συζητήθηκε το κοινωνικό έργου του Δήμου, με τον κ. Καρρά να υπογραμμίζει ότι τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί αν δεν υπήρχε η αρωγή των επιχειρηματιών, ιδιωτών και εθελοντών που συμβάλλουν τα μέγιστα για να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη, σε διάφορες φάσεις της ζωής τους.

Η συζήτηση προχώρησε στον άνθρωπο Μανώλη Καρρά, με τον Δήμαρχο Ν. Προποντίδας να τονίζει ότι από το 2014 που βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου άλλαξε και ο ίδιος σε πολλά επίπεδα. «Από το 2014 που εκλέχθηκε Δήμαρχος σαν άνθρωπος έχω αλλάξει σε πάρα πολλά επίπεδα. Η φύση της δουλειάς μ' έκανε να αλλάξω», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Έχω υπομονή. Πράγμα το οποίο δεν είχα ή το είχα σε μικρότερο βαθμό. Ακούω περισσότερο τους άλλους».
Τέλος ανέφερε ότι έχει δεχθεί πολλές φορές πισώπλατα μαχαιρώματα. «"Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος". Ναι έχω δεχθεί πισώπλατα μαχαιρώματα. Έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές και αυτό γιατί τις περισσότερες φορές δεν είχα υπαιτιότητα και δεν άξιζα τέτοια συμπεριφορά», υπογράμμισε, καταλήγοντας: «Δεν έχω κρατήσει όμως κακία. Δεν μπορείς να επιβιώσεις αν δεν το κάνεις. Απομακρύνομαι. Βλέπω ότι δεν μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση, όποτε προχωράω μπροστά. Αλλά σίγουρα η πικρία και η στενοχώρια μένει».

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2