ΡΟΗ 24/7:

Οι δίδυμες Αριάδνη και Ιφιγένεια από τα Μουδανιά, κατακτούν τον κόσμο με το χορό τους! (βίντεο)

if k ar

Διακρίσεις και βραβεία για τις ταλαντούχες χορεύτριες

Είναι δύο νεαρά κορίτσια που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στα Ν. Μουδανιά. Προικισμένα με ταλέντο και ομορφιά, αλλά και αγάπη για το χορό, όπου διαπρέπουν. Πρόκειται για την Αριάδνη και την Ιφιγένεια Τουμπέκη, μόλις 21 ετών, που άνοιξαν τα φτερά τους στην Ευρώπη και κάνουν το ένα βήμα μετά το άλλο στην καριέρα τους.
Τα δύο κορίτσια ήταν καλεσμένες στην εκπομπή "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση", ξεδιπλώνοντας τα όνειρά τους, αλλά και τις επιτυχίες τους, που για το νεαρό της ηλικίας τους είναι ήδη πολλές.
Από μικρές ξεκίνησαν να μπαλέτο στα Ν. Μουδανιά. Η Αριάδνη έκανε ένα διάλειμμα από το χορό για να ασχοληθεί με την υποκριτική, ωστόσο την εποχή που φοιτούσαν στο Λύκειο επανήλθε δυναμικά.
Οι διακρίσεις των δύο ταλαντούχων χορευτριών πολλές. Σημαντικό βήμα για την πορεία τους αποτέλεσε η υποτροφία που κέρδισαν σε μία σχολή χορού στη Ρώμη. Την εποχή της πανδημίας χορογράφησαν και έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό για νέους δημιουργούς "Δύο μέτρα φιλί", κατακτώντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Χορός, αν και ακόμη δεν έχουν λάβει το βραβείο τους.


Το καλοκαίρι κέρδισαν άλλη μία διάκριση στην Ιταλία, κατακτώντας τη 2 θέση με την Ιφιγένεια να χορεύει "Baroque Pearl", σε χορογραφία Αριάδνης.
Φέτος παίρνουν μέρος σε χορευτικά project στην Τσεχία, ενώ στόχος τους είναι να δημιουργήσουν κάτι δικό τους, αφού το μέλλον τους ανήκει...

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 16:18
επιστροφή στην κορυφή