sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Παρουσιάστηκε στη Χαλκιδική το πρόγραμμα της Eurobank Banking Τουρισμός 2022

eurobaxal

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 120 επιχειρηματιών της περιοχής

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2022 παρουσίασε η Eurobank σε επιχειρηματίες του κλάδου στη Χαλκιδική, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Μαΐου 2022, στο ξενοδοχείο Portes Lithos. Πρόκειται για ένα από τα μακροβιότερα προγράμματα της Τράπεζας, καθώς παρέχεται για 12η διαδοχική χρονιά στηρίζοντας πολυεπίπεδα το επιχειρηματικό οικοσύστημα του ελληνικού τουρισμού και μέσω μιας ολοκληρωμένης δέσμης τραπεζικών και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, εξασφαλίζει επιλογές, λύσεις και αναπτυξιακή προοπτική σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο με διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες.
Στην εκδήλωση της Χαλκιδικής συμμετείχαν περισσότεροι από 120 επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι ενημερώθηκαν αναλυτικά από στελέχη της Eurobank για τη δέσμη των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών στο πλαίσιο του Business Banking Τουρισμός 2022. Τους επιχειρηματίες της Χαλκιδικής υποδέχτηκε εκ μέρους της Eurobank η Διευθύντρια Περιφερειακής Αγοράς Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, Θεοπούλα Νανά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Ιωάννης Κουφίδης και ο Αντιπρόεδρος της ΄Ενωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Ιωάννης Λάσπας. Ο επικεφαλής Τομέα Στρατηγικής & Εμπορικής Ανάπτυξης στη Γενική Διεύθυνση Small Business Segment της Eurobank Φώτης Μπακογιάννης και τα στελέχη Ρόζη Αθανασίου, Senior Manager και Γιώργος Καρακατσάνης εξειδικευμένο στέλεχος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του Τομέα Στρατηγικής & Εμπορικής Ανάπτυξης στη Γενική Διεύθυνση Small Business Segment της Eurobank ανέλυσαν τις δυνατότητες που παρέχει το Πρόγραμμα, ενώ ο Επικεφαλής της Διεύθυνσης V-Banking Νίκος Γιαννικόπουλος παρουσίασε τις σημαντικές δυνατότητες που παρέχει η υπηρεσία V-Banking. Ο κ. Στάθης Πασχαλίδης, Διευθυντής Πωλήσεων της EPSILON HOSPITALITY παρουσίασε τις δυνατότητες αυτοματισμού των λειτουργιών των επιχειρήσεων του κλάδου, μέσω των λύσεων Pylon και SMART FILOXENIA, οι κ.κ. Κώστας Σιδηρόπουλος, Επιθεωρητής Πωλήσεων στο Vodafone Business για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσίασε ψηφιακές τεχνολογίες αιχμής, που ενισχύουν κι επιταχύνουν την ψηφιοποίηση των τουριστικών επιχειρήσεων με συνολικό όφελος έως και 20% ενώ ο κ. Τάσος Μάνος, συνιδρυτή της καινοτόμου εταιρίας Hotel ToolBox παρουσίασε τις εφαρμογές της HotelToolbox για την οργάνωση των καθημερινών λειτουργιών και την αύξηση κερδών του ξενοδοχείου.
Το αναγνωρισμένο, εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο Πρόγραμμα προνομίων, τραπεζικών και μη τραπεζικών υπηρεσιών, απευθύνεται στις αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε νησιωτικές περιοχές και τη Χαλκιδική.
Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα:
- Έχουν πρόσβαση σε προνομιακές -αμιγώς- τραπεζικές υπηρεσίες. Μεταξύ αυτών, εξασφαλίζουν χρηματοδοτήσεις με ευνοϊκούς όρους και στήριξη στην αξιοποίηση των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων που έχουν προκηρυχθεί, προνομιακά επιτόκια στις καταθέσεις, καινοτόμες λύσεις στις εισπράξεις μέσω POS, αξιοποιώντας, μεταξύ άλλων, λύσεις όπως το Eurobank Smart POS και το Eurobank Payment Link, λογαριασμούς μισθοδοσίας με ευνοϊκά επιτόκια & στοχευμένα προνόμια για τους υπαλλήλους και αντιστοίχως, προνόμια σε ασφαλιστικά προγράμματα.
- Εξασφαλίζουν σημαντικά προνόμια σε άλλες υπηρεσίες με προνομιακή τιμολόγηση όταν θα κάνουν χρήση υπηρεσιών από επιλεγμένες τρίτες εταιρείες, για δράσεις όπως η ψηφιακή ή η ενεργειακή αναβάθμιση, η βελτίωση των λειτουργιών της επιχείρησης και η απόκτηση εξοπλισμού.
Ειδικά για την αξιοποίηση των κονδυλίων αναπτυξιακών προγραμμάτων (Αναπτυξιακός Νόμος, ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάπτυξης & Ανθεκτικότητας), τομέας στον οποίο αποδίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα τη φετινή χρονιά, στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2022, προσφέρονται οι εξής δυνατότητες:
- Αναζήτηση της κατάλληλης δράσης, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, υποστήριξη κατά το στάδιο υποβολής του φακέλου μέσω των συνεργαζόμενων εξωτερικών Συμβούλων με προνομιακούς όρους για τους πελάτες της Τράπεζας, καθώς και χρηματοδοτικές λύσεις για την ολοκλήρωση της επένδυσης της κάθε επιχείρησης.
- Πρόσβαση σε οικοσυστήματα που προσφέρουν υπηρεσίες επιλέξιμες για τις Δράσεις, με προνομιακούς όρους για τους πελάτες του Προγράμματος, όπως υπηρεσίες Ψηφιακής Αναβάθμισης σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες.
Το Πρόγραμμα Eurobank Business Banking Τουρισμός αναδεικνύει τη διαχρονική, έμπρακτη στήριξη της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας και απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις στον κλάδο με στόχο την αναβάθμιση όλων των επιχειρήσεων και την ουσιαστική ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

 

 

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr