ΡΟΗ 24/7:

Πρωταθλητής Ελλάδος στο beach volley o Παναγιώτης Ιωαννίδης από τα Ν. Φλογητά

637948994731252636

Κέρδισε μαζί με τον Θοδωρής Παπαδημητρίου

Οι νέοι βασιλιάδες της άμμου στην Ελλάδα είναι οι Θοδωρής Παπαδημητρίου και ο Παναγιώτης Ιωαννίδης οι οποίοι νίκησαν με 2-0 (21-16, 21- 14) τους Αντιόλ Κόλα, Σταύρο Ντάλλα στον τελικό στον Άγιο Νικόλαο.
Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης είναι Χαλκιδικιώτης, από τα Ν. Φλογητά και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το άθλημα, καταφέρνοντας σημαντικές διακρίσεις.
Για τον Θοδωρή Παπαδημητρίου ήταν το τρίτο πρωτάθλημα Ελλάδας στον Άγιο Νικόλαο και πέμπτο στη καριέρα του, ενώ για τον Παναγιώτη Ιωαννίδη το πρώτο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Πιο πολύ είμαι χαρούμενος που έδωσα χαρά στους δικούς μου ανθρώπους. Πιστεύω ότι πιέσαμε πολύ τους αντιπάλους μας, παίξαμε σωστά τακτικά και εκτελέσαμε σχεδόν στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Έχω βρεθεί στον Άγιο Νικόλαο τέσσερις χρονιές και κάθε χρόνο αυτός είναι ο στόχος μου. Το πρωτάθλημα Ελλάδας. Χαίρομαι που κατέκτησα το πρώτο μου πρωτάθλημα με συμπαίκτη τον Θοδωρή Παπαδημητρίου, έναν από τους πιο έμπειρους αθλητές στο μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα και θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτή τη στιγμή και για όλα όσα μου έχει μάθει στην άμμο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, την κοπέλα μου την Ιφιγένεια που με αντέχει, τον Δημήτρη Νιώπα που μας προπονεί και σε όλους όσοι με στηρίζουν σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι», δήλωσε ο Παναγιώτης Ιωαννίδης.

επιστροφή στην κορυφή