ΡΟΗ 24/7:

Για 6η φορά χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς ο "Άρχοντας των κρίκων"

petrkrik

Επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την κλάση του

Κατόρθωσε το απίστευτο ο Λευτέρης Πετρούνιας, κατακτώντας το 6ο του χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στο Μόναχο. Ο "Άρχοντας των κρίκων" απέδειξε ότι αποτελεί το αδιαμφισβήτητο φαβορί για το ψηλότερο σκαλί του βάθρου, συγκεντρώνοντας 15.133 βαθμούς.

Για την ιστορία το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Τούρκος Αντέμ Ασίλ με 15.033 βαθμούς και το χάλκινο ο Βρετανός Κόρτνεϊ Τάλοχ με 14.866 βαθμούς.

Με το 6ο χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς ο Λευτέρης Πετρούνιας ισοφάρισε τα 6 μετάλλια του Ούγγρου σπεσιαλίστα του πλάγιου ίππου, Κρίστιαν Μπέρκι, ενώ ξεπέρασε σε αριθμό τον άλλο σπουδαίο Έλληνα γυμναστή Βλάση Μάρα, που έχει κατακτήσει 5 χρυσά μετάλλια σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες στο μονόζυγο, αλλά και το ρεκόρ του Ιταλού Γιούρι Κέκι, που επίσης έχει πάρει 5 χρυσά σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στους κρίκους.

Όπως δήλωσε ο κορυφαίος Έλληνας γυμναστής μετά το τέλος των αγώνων αισθάνεται υπέροχα, καθώς μετά από 3 εγχειρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια, βρίσκεται ξανά στα μετάλλια, ενώ τόνισε ότι παίρνει δύναμη από την οικογένειά του και ιδιαίτερα σε αυτούς τους αγώνες, αφού τα δύο του παιδιά τον παρακολουθούσαν για πρώτη φορά από τις κερκίδες.

επιστροφή στην κορυφή