xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Συγχαρητήρια από τη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής στην Ελίνα Τζένγκο

301125402 380092367641915 7225009123415699509 n

Μετά το χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς

Συγχαρητήριο μήνυμα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό Ελίνα Τζένκο για την επιτυχία της και το ήθος της απέστειλε το Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χαλκιδικής. Παράλληλα καυτηριάζει τις συνθήκες προπόνησης, αλλά και την αντιμετώπισή τους από μερίδα ανθρώπων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νομαρχιακής Ειτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χαλκιδικής συγχαίρει την νεαρή Χαλκιδικιώτισσα πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό, Ελίνα Τζένκο.
Αξίζει διπλά το σεβασμό και τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια, γιατί κάτω από εντελώς αντίξοες και απαράδεκτες συνθήκες, χωρίς καμιά υποστήριξη, ούτε από την πολιτεία, αλλά ούτε και από τους αρμόδιους τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες, κατάφερε το ακατόρθωτο. Κι είναι τουλάχιστον ντροπή για εκείνους, που ενώ ήξεραν για την προσπάθειά της, ενώ γυμναζόταν με τον προπονητή της δίπλα τους, μέσα σε ένα εντελώς ακατάλληλο γήπεδο, να επιδιώκουν να πάρουν λίγη από την δόξα της, χωρίς να έχουν κάνει τίποτα ουσιαστικό όλο το προηγούμενο διάστημα για να βοηθήσουν τόσο την ίδια, όσο και τους άλλους αθλητές της περιοχής που προπονούνται στις άθλιες εγκαταστάσεις του γηπέδου.
Της αξίζουν, επίσης, συγχαρητήρια για την δήλωσή της μετά την μεγάλη επιτυχία της: "Έχω γεννηθεί εδώ, έχω μεγαλώσει εδώ, η Ελλάδα είναι η χώρα μου. Είμαι από την Αλβανία, οι γονείς μου είναι από εκεί. Δεν έχω βιώσει ρατσισμό, οι άνθρωποι στο χωριό που μένουμε μου έχουν φερθεί όμορφα από παιδί, ήμουν πολύ κοινωνική κι εγώ. Μου έρχονται και πολλά αρνητικά μηνύματα επειδή κατάγομαι από την Αλβανία. Νιώθω όμορφα που είμαι από την Αλβανία, αλλά είμαι και Ελληνίδα, έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει εδώ"».

paliouras1

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2