ΡΟΗ 24/7:

Κάνει… σεφτέ ο Ιωνικός, έχει αξία η νίκη της Μπέτις

Προγνωστικά Ημέρας

Σε Ελλάδα και Ισπανία

Στη Νίκαια, ο Ιωνικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό, για τη 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Αμφότεροι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα, έχουν σήμερα ως στόχο τη νίκη, οι γηπεδούχοι ωστόσο έχουν το προβάδισμα. Στην Ισπανία, η Μπέτις φιλοξενεί την Οσασούνα, με τη νίκη των Ανδαλουσιάνων να προσφέρεται σε αρκετά καλή απόδοση. Άξιο αναφοράς και το Λάτσιο – Ίντερ, με το οποίο όμως δεν θα ασχοληθούμε.

Παράλληλα, πλησιάζει η έναρξη των αγώνων του κυρίως ταμπλό του αμερικανικού Γκραν Σλαμ. Δείτε τις us open αποδοσεις

146. Ιωνικός - Λεβαδειακός (21:30)

Οι δύο ομάδες γνώρισαν την ήττα στην πρεμιέρα του ελληνικού Πρωταθλήματος, αλλά ήταν «εντός προγράμματος». Ο Ιωνικός έχασε από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 1-0 χάρη σε ένα πέναλτι στο φινάλε του πρώτου μέρους, ενώ ο Λεβαδειακός από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 3-0.

➥ Οι Νικαιώτες διαθέτουν καλύτερο ρόστερ και οι Βοιωτοί χρειάζονται ακόμα μεταγραφές για να είναι ανταγωνιστικοί. Ποντάρισμα στο σημείο 1 σε απόδοση 2.20.

157. Μπέτις - Οσασούνα (23:00)

Οι δύο ομάδες μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες σε αυτούς το ξεκίνημα του ισπανικού Πρωταθλήματος και δείχνουν να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά στην Ανδαλουσία η Μπέτις έχει τον πρώτο λόγο.

➥ Οι γηπεδούχοι διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα και η Οσασούνα για πρώτη φορά στη σεζόν βγαίνει από την Παμπλόνα και από την ασφάλεια που προσφέρει η έδρα της. Ποντάρισμα στο σημείο 1 σε απόδοση 1.90.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

επιστροφή στην κορυφή