ΡΟΗ 24/7:

Ιδρύεται "Λέσχη Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος" - Ενδιαφέρον και από Χαλκιδική

lesxh filwn ESE

Αλ. Κακαβάς: «Θέλουμε να αφυπνιστεί ο δημιουργικός οίστρος των τοπικών κοινωνιών και να αναπτυχθεί με επαγγελματισμό»

Την ίδρυση μιας Λέσχης Πολιτισμού για όλους, με έμφαση στην επαρχία, ανακοίνωσε η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος. Πρόκειται για τη "Λέσχη Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος", μέλη της οποίας μπορούν να γίνουν όσοι έχουν αποδεδειγμένη ενασχόληση, όχι απαραίτητα επαγγελματική, με την τέχνη, τις δράσεις της Ε.Σ.Ε και την προβολή αυτής.

«Στόχος είναι η ανάπτυξη δράσεων, που να αναδεικνύουν τα τοπικά πολιτιστικά στοιχεία, με τη βοήθεια των ντόπιων και τη χρηματοδότηση της Ε.Σ.Ε. Θέλουμε να αφυπνιστεί ο δημιουργικός οίστρος των τοπικών κοινωνιών που εκφράζονται ερασιτεχνικά και να αναπτυχθεί με επαγγελματισμό», δήλωσε στο halkidikifocus ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε., Αλέξανδρος Κακαβάς, επισημαίνοντας ότι με το που ανακοινώθηκε η πρόθεση της Ένωσης, ήδη δήλωσαν συμμετοχή δύο άτομα από τη Χαλκιδική και συγκεκριμένα από τα Ν. Μουδανιά.

Σημειώνεται ότι τη "Λέσχη Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος" θα διαχειρίζονται τρία μέλη της τα οποία θα διορίζονται από το Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε και σε κάθε νομό (τρεις Δήμους) θα διορίζονται τρεις εκπρόσωποι κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Οι εκπρόσωποι θα προτείνουν πολιτιστικές δράσεις οι οποίες, εάν εγκρίνονται, θα υλοποιούνται από τη Λέσχη με την αρωγή της Ε.Σ.Ε.

Για να γίνετε μέλος στείλτε ένα email με τα στοιχεία σας, email και κινητό σας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δεν απαιτείται συνδρομή.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο 6932089819.

επιστροφή στην κορυφή