Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κ. Παπαγιάννης: "Καράβι χωρίς καπετάνιο ο Δήμος Κασσάνδρας" (βίντεο)

310465514 2897586113882954 2600444251002859043 n

Συνέντευξη του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κασσάνδρας

Ως "καράβι χωρίς καπετάνιο" χαρακτήρισε το Δήμο Κασσάνδρας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κασσάνδρας και δύο φορές Δήμαρχος, Κώστας Παπαγιάννης, μιλώντας στο Radio Star 95.5 και στην Κορίνα Ζολλά.
Όπως σημείωσε ο κ. Παπαγιάννης, τα τελευταία χρόνια άνθρωποι που δεν είχαν ασχοληθεί με τα κοινά στη ζωή τους καταφέρνουν να πείσουν τους πολίτες και να εκλεγούν σε σημαντικές θέσεις, με αποτέλεσμα "να εκπαιδεύονται στις πλάτες των πολιτών", όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ μιλώντας ειδικότερα για το Δήμο Κασσάνδρας υπογράμμισε ότι "αν δεν έπεσε στα βράχια, οδεύει προς τα εκεί".
Αναφερόμενος στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, υπογράμμισε ότι το 98% των αποφάσεων είναι ομόφωνες, τονίζοντας ωστόσο: "Δεν δώσαμε λευκές επιταγές. Όπου γίνονταν προσπάθειες να λειτουργήσουν κάποια πράγματα έξω από τις επιταγές του νόμου, εκεί ήμασταν κάθετα αντίθετοι".
Παράλληλα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στα έργα που θα έπρεπε να διεκδικήσει η Δημοτική Αρχή Κασσάνδρας και δεν το έπραξε.
Όπως τόνισε το έργο του Φράγματος Χαβρία δεν προβλέπει στην πρώτη φάση την υδροδότηση της χερσονήσου της Κασσάνδρας, επισημαίνοντας τα προβλήματα που θα προκύψουν στη συνέχεια από τη δυνατότητα του προβλεπόμενου αγωγού.
Επίσης υπογράμμισε ότι υπάρχει έτοιμη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον οδικό άξονα που θα συνδέει τον κυκλικό κόμβο Καλλιθέας με το Παλιούρι και η οποία παραμένει στα συρτάρια.
Ακόμη επέρριψε ευθύνες στη Δημοτική Αρχή για το γεγονός ότι πολλά χωριά του Δήμου, που είναι από τους πιο τουριστικούς, δεν έχουν βιολογικό καθαρισμό.
Τέλος, αναφέρθηκε στο όραμα της σύνδεσης της Κασσάνδρας με το αεροδρόμιο "Μακεδονία", με προαστιακό, ένα έργο που θα αλλάξει ριζικά τις δυνατότητες μετακίνησης προς τη Χαλκιδική.
"Όταν εκλεγόμαστε σε κάποιο πόστο - είτε της συμπολίτευσης, είτε της αντιπολίτευσης - είμαστε υπηρέτες του λαού. Διαπραγματευόμαστε την περιουσία του πολίτη", κατέληξε ο κ. Παπαγιάννης, δηλώνοντας ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο της Κασσάνδρας.

paliouras1

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020