ΡΟΗ 24/7:

Τζιτζικώστας: «Εμείς οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν»

221026 AgDimitrios1

Δήλωση του Περιφερειάρχη μετά τη δοξολογία για τον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης Άγιο Δημήτριο και τα 110 χρόνια από την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης

Στην επίσημη δοξολογία για τη γιορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και την επέτειο των 110 χρόνων από την Απελευθέρωση της πόλης, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, παρέστη σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μετά το πέρας της δοξολογίας ο κ. Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι μια λαμπρή μέρα για τη Θεσσαλονίκη και για όλη την Ελλάδα. Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τον Πολιούχο της, αλλά και τα 110 χρόνια από την Απελευθέρωσή της. Είμαστε σήμερα όλοι εδώ για να τιμήσουμε τους προγόνους μας, οι οποίοι μας εμπνέουν ακόμη και σήμερα στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Γνωρίζουμε όμως καλά, ότι εμείς οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Εμείς, ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είμαστε εδώ, διασφαλίζοντας την ενότητα, και γινόμαστε ένα στις δύσκολες ώρες, για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα σημαντικά προβλήματα της χώρας, της περιοχής μας, αλλά και της κοινωνίας στο σύνολό της. Χρόνια πολλά σε όλους τους Θεσσαλονικείς, χρόνια πολλά σε όλους τους Μακεδόνες».

επιστροφή στην κορυφή