Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτό το Σάββατο το «Σπίτι με το MEGA» είναι στα χάι του

spiti antypas1211221

Ο Αντύπας αύριο (12/11) στις 21.00

Η αγαπημένη μουσική εκπομπή του MEGA ανεβάζει τη διάθεσή μας στα ύψη, με έναν τραγουδιστή που ξέρει να απογειώνει το κέφι.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Αντύπα, ο οποίος συμπληρώνει 40 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία και τα γιορτάζει στο «Σπίτι με το MEGA». Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, που έχει διανύσει χιλιόμετρα στη νυχτερινή ζωή και έχει ερμηνεύσει μεγάλα σουξέ, υπόσχεται ένα διαφορετικό Σαββατόβραδο παρέα με αγαπημένους καλεσμένους και τραγούδια με τα οποία έχουμε διασκεδάσει μέχρι πρωίας.

Μεταξύ πολλών άλλων παλιών και νέων επιτυχιών του Αντύπα, θα ακούσουμε τα «Είμαι ανεβασμένος», «Καταιγίδα», «Για να μην τρελαθώ», «Πωλείται και το σπίτι μου» αλλά και τραγούδια-έκπληξη, μέσα από τα οποία θα ξεδιπλώσει το ερμηνευτικό του ταλέντο και τις ευαισθησίες του.

Δίπλα του θα βρεθούν για μοναδικά ντουέτα και αναπάντεχες μουσικές στιγμές ο Χρήστος Χολίδης, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, η Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο καταξιωμένος συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος. Special guest ο Γιώργος Αλκαίος.

Ο Αντύπας σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, μοιράζεται τη σκηνή με τον γιο του Πρόδρομο και τραγουδάει για πρώτη φορά με την κόρη του Όλγα, χαρίζοντας μας οικογενειακές στιγμές μετά μουσικής!

Και από αυτό το «σπίτι», δεν θα λείψουν οι συγκινητικές εξομολογήσεις στη Ρούλα Κορομηλά. Ο Αντύπας και οι εκλεκτοί καλεσμένοι μοιράζονται αναμνήσεις από τη ζωή και την καριέρα τους, δημιουργώντας μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα.

Ο Αντύπας έρχεται ανεβασμένος το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το MEGA» και μας χαρίζει μια αξέχαστη βραδιά.

#SpitiMeToMega Facebook: Σπίτι με το MEGA Instagram: @spitimetomega Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020