ΡΟΗ 24/7:

Ο Πασχάλης στο «Σπίτι με το Mega»

PASXALHS SPITI MEGA 11228 1536x864

Αύριο (19/11) στις 21.00

Αύριο, Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Πασχάλη.

Από αυτό το πάρτι δεν θα λείψει κανείς!

Ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της ελληνικής pop σκηνής, που έχει αφήσει το στίγμα του στη μουσική από την εποχή των θρυλικών Olympians μέχρι σήμερα, μας ταξιδεύει, μας συγκινεί και μας ξεσηκώνει.

Με την υπέροχη και αναλλοίωτη στον χρόνο φωνή του, θα ερμηνεύσει διαχρονικές επιτυχίες από τα 60s, 70s όταν μεσουρανούσε ως ποπ είδωλο, αλλά και μεταγενέστερα κομμάτια, καθώς δεν σταμάτησε ποτέ να είναι παρών στη μουσική ζωή της χώρας.

Το playlist των επιτυχιών που θα ακουστούν σε αυτό το πάρτι είναι εντυπωσιακό: «Το κορίτσι του Μάη», «Αλέξης», «Το σχολείο», «Τρελοκόριτσο», «Ο Τρόπος», «Στο μπαράκι», «Παραδώσου λοιπόν», «Είσαι το ταίρι μου» κ.ά. Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στον ρυθμό, ούτε καν η φιλόξενη οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά, χορεύοντας από αισθαντικά μπλουζ μέχρι το διασκεδαστικό «τρενάκι».

Δίπλα στον Πασχάλη θα βρεθούν για μοναδικά ντουέτα και υπέροχες μουσικές συναντήσεις η Μαντώ, ο Νίκος Βουρλιώτης, οι Εκείνος & Εκείνος και ο Δημήτρης Κοντολάζος. O Φίλιππος Τσεμπερούλης τον συνοδεύει μοναδικά με τον σαξόφωνό του. Την ορχήστρα διευθύνει ο Αντώνης Γουνάρης.

Μια γλυκιά έκπληξη περιμένει τον Πασχάλη, όταν η κόρη του Ζίνα Αρβανιτίδη θα ανέβει στη σκηνή και θα τραγουδήσουν μαζί, χαρίζοντας μας μία πολύ τρυφερή στιγμή.

Ο Πασχάλης δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τον φίλο του Δάκη, που έφυγε από τη ζωή, τραγουδώντας εξαιρετικά το «Τόσα καλοκαίρια» και αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της φιλίας τους στη Ρούλα Κορομηλά.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» θα μας μεταφέρει στην ατμόσφαιρα των θρυλικών πάρτι άλλων δεκαετιών, όταν ο κόσμος ήξερε να διασκεδάζει με την ψυχή του.

#SpitiMeToMega Facebook: Σπίτι με το MEGA Instagram: @spitimetomega Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

επιστροφή στην κορυφή