Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΠΣΧ: Σχολή Διαιτησίας στη Χαλκιδική από αύριο Δευτέρα

sxoli diait

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής - Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Σύγχρονη Σχολή Διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών ξεκινά να λειτουργεί η ΕΠΣ Χαλκιδικής από αύριο Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.
Η Σχολή, που θα λειτουργεί στις αίθουσες διδασκαλίας της ΕΠΣΧαλκιδικής και του ΣΔΠ Χαλκιδικής, δημιουργείται από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Χ., σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χαλκιδικής (Σ.Δ.Π.Χ.).

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Σύμφωνα με την ΕΠΣΧ, δικαίωμα να καταθέσουν τη σχετική αίτηση έχουν όσοι γεννήθηκαν από το έτος 2007 (15 ετών) μέχρι το έτος 1987 (35 χρόνων) και είναι απόφοιτοι, τουλάχιστον, τρίτης τάξης γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής.

Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε ο Βασίλης Ράπτης, Εθνικός Εκπαιδευτής Διαιτησίας 3ης κατηγορίας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χαλκιδικής.
Όσοι και όσες ενδιαφέρονται (γυναίκες και άντρες υποψήφιοι διαιτητές) να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση, ενώ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα καταθέτουν κατά την διάρκεια της φοίτησής τους στη σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου.

Δικαιολογητικά

1. Έντυπα πράξης συναίνεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων προς την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής θεωρημένα για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα ή από το gov.gr. Σε περίπτωση που επιλεγεί η πλατφόρμα gov.gr, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν μαζί με το έντυπο της πράξης συναίνεσης για τα προσωπικά τους δεδομένα και υπεύθυνη δήλωση προς την Ε.Π.Σ.Χ., όπου βεβαιώνουν ότι «τα στοιχεία που αναφέρονται στο έντυπο της πράξης συναίνεσης για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων είναι αληθή και συναινώ στην επεξεργασία τους από την Ε.Π.Ο., την Ε.Π.Σ.Χ. και τον Σ.Δ.Π.Χ.».

2. Πιστοποιητικό γέννησης προσφάτου έκδοσης (δύναται να εκδοθεί και από το gov.gr).

3. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.

4. Αντίγραφο ποινικού μητρώου προσφάτου έκδοσης (μπορεί να εκδοθεί και από το gov.gr ή να ζητηθεί από τα Δικαστήρια ή από ΚΕΠ, με την επισήμανση ότι είναι για την διαιτησία ποδοσφαίρου).

5. Αντίγραφο ή βεβαίωση σπουδών (τουλάχιστον γυμνασίου ή άλλης ισότιμης σχολής).

6. Ιατρικές γνωματεύσεις από καρδιολόγο και οφθαλμίατρο, προσφάτου εκδόσεως (από δημόσια Νοσοκομεία ή ιδιωτικά ιατρεία). Επισημαίνεται ότι οι ιατρικές εξετάσεις μπορούν να δοθούν στους υπεύθυνους της σχολής μέχρι της λήξη της.

Για τους αλλοδαπούς απαιτούνται επιπρόσθετα τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. κατάθεση άδειας παραμονής ή βεβαίωση κατάθεσης έκδοσης/ανανέωσης άδειας παραμονής, επικυρωμένη για τη γνησιότητάς της από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, και

β. φωτοτυπία διαβατηρίου της χώρας προέλευσής τους, επικυρωμένο από δικηγόρο για τη γνησιότητά του.

Τα μαθήματα και όλα τα διαδικαστικά είναι εντελώς δωρεάν.
Η σχολή ξεκινάει αύριο Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 16.00 και τα μαθήματά της θα πραγματοποιούνται στις αίθουσες διδασκαλίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής και του ΣΔΠ Χαλκιδικής στην οδό Αλ. Παπαδιαμάντη 2 στον Πολύγυρο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στέλνουν μήνυμα στις διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα. 6982446888, 2371022609, 6948362392.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020