ΡΟΗ 24/7:

Έρχεται το 19ο Πρωτοχρονιάτικο Golden Cup, 3-5 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη

19oGoldenCup 350123 fs

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας θα αγωνιστούν και να συλλέξουν εμπειρίες

Το 19ο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "Golden Cup", που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο ΟΑΣΠΕ (Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας), για τμήματα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου αγοριών και κοριτσιών, θα διεξαχθεί από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023 ως και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, στο Αθλητικό Κέντρο Planet FC.

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας θα ταξιδέψουν στην πανέμορφη και εορταστική Θεσσαλονίκη προκειμένου να αγωνιστούν και να συλλέξουν εμπειρίες. Στη διοργάνωση συμμετέχουν 32 τμήματα, τα οποία θα συγκροτήσουν περισσότερα από 400 παιδιά γεννημένα τα έτη 2009 ως και 2016!

Η πανελλήνια διοργάνωση Golden Cup που έχει γίνει πλέον θεσμός, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, κι ασφαλώς έχει την έγκριση της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Από τις 3 ως τις 5 Ιανουαρίου 2023 οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο φιλόξενο αθλητικό κέντρο Planet FC και να ζήσουν ξανά τη μαγεία του υγιούς ανταγωνισμού, σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές δραστηριότητες για νέους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα καθώς αφορά σε τμήματα αγοριών και κοριτσιών Κ16 ως και Κ8.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια ακόμη άρτια διοργάνωση του ΟΑΣΠΕ, θα διασκεδάσουν και θα αναπτύξουν φιλίες με συναθλητές τους. Παράλληλα, οι εκτός... έδρας ομάδες θα γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη, και θα νιώσουν τη ζεστή φιλοξενία.

Πληροφορίες στο +30 6977 856866.

επιστροφή στην κορυφή