ΡΟΗ 24/7:

Με τα γκολ Γερμανίας, Βελγίου και την αντίδραση του «εξάστερου»

prognostika stoiximatos 2

Σημεία για κάθε γούστο

Θέλοντας να αποφύγουν γκέλες αντίστοιχες με τη χτεσινή της Αργεντινής, Γερμανία και Ισπανία ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στον 5ο όμιλο, αντιμετωπίζοντας Ιαπωνία και Κόστα Ρίκα, αντίστοιχα. Το Μαρόκο μπορεί να βάλει δύσκολα στους Κροάτες, που έχουν όμως τον τρόπο να αποδίδουν ένα κλικ πάνω στις μεγάλες διοργανώσεις. Το φαβορί του 6ου ομίλου, Βέλγιο, κοντράρεται με τον Καναδά που «έβγαλε μάτια» στα προκριματικά.

Όσο αφορά το Ευρωλιγκα προγραμμα Παναθηναϊκος, να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες μετά το διασυρμό από τη Φενέρ επιδιώκουν οι πράσινοι που υποδέχονται τη Βίρτους Μπολόνια.

108. Μαρόκο – Κροατία (12:00)

«Σέντρα» στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ, 6η παρουσία για το Μαρόκο σε τελική φάση, δεν έχει φτάσει ποτέ πέρα από τους «16». Με τον Ουαλίντ Ρεγκραγκουί στον πάγκο και λιγότερες εντάσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, Χαλίλχοτζιτς και αρκετά ποιοτικό ρόστερ ψάχνει την υπέρβαση. Σταθερή αξία στις μεγάλες διοργανώσεις η Κροατία, που υπήρξε φιναλίστ του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με πολλά χρόνια τον ίδιο προπονητή (Ντάλιτς) και προσωπικότητες όπως οι Μόντριτς, Πέρισιτς. Θα της δώσουμε προβάδισμα στην πρεμιέρα, ποντάροντας στο 2.10 του διπλού.

109. Γερμανία – Ιαπωνία (15:00)

Με φιλοδοξία να επιστρέψει στην κορυφή, έπειτα από δύο σερί αποτυχημένες μεγάλες διοργανώσεις, ξεκινά η Γερμανία. Έχει τα θέματά της στην άμυνα, αλλά επί προπονητή Φλικ δείχνει ξανά να παίζει με αυτοπεποίθηση. Στις 5/6 τελευταίες πρεμιέρες πέτυχε από 4 γκολ και πάνω. Προέκυψε τραυματισμός στον Σανέ και χάνει το αποψινό. Μαχητικοί οι Ιάπωνες, εδώ και 7 διοργανώσεις δίνουν σταθερά το παρών, όμως δεν έχουν προχωρήσει ποτέ πέρα από τη φάση των 16. Διαθέτουν παίκτες που παίζουν σε κορυφαίο επίπεδο, 8 από το ρόστερ σε γερμανικές ομάδες. Περιμένουμε ματς με ρυθμό και αρκετά γκολ, θα ποντάρουμε στο 2.10 του Over 3.

110. Ισπανία – Κόστα Ρίκα (18:00)

Έχοντας τη Γερμανία μαζί στον 5ο όμιλο (την οποία αντιμετωπίζουν τη 2η αγωνιστική) οι Ισπανοί γνωρίζουν πως οποιαδήποτε αποτυχία στα υπόλοιπα ματς μπορεί να αποβεί μοιραία. Ρόστερ γεμάτο ταλέντο, αλλά με τη γνωστή αδυναμία στην τελική προσπάθεια των τελευταίων ετών, με Λουίς Ενρίκε να γυροφέρνει την επιτυχία («4» στο πρόσφατο Euro, 2η στο Nations League). Αμυντικογενής ομάδα η Κόστα Ρίκα και με έμπειρο προπονητή στον πάγκο, τον Λουίς Φερνάντο Σουάρες, ο οποίος οδήγησε 3η διαφορετική ομάδα σε τελική φάση Μουντιάλ (Εκουαδόρ, Ονδούρα οι προηγούμενες). Χαμηλά οι αποδόσεις σε άσο και γκολ, περιμένουμε την Κόστα Ρίκα να είναι σε θέση άμυνας, να παίξει και λίγο πιο σκληρά για να καλύψει το ποιοτικό χάντικαπ. Το να πάρει τουλάχιστον 2 κίτρινες κάρτες παραπάνω από τους Ισπανούς προσφέρεται στο 2.27 και σε αυτό θα ποντάρουμε.

111. Βέλγιο – Καναδάς (21:00)

Αναμέτρηση που κλείνει τον 6ο όμιλο. Το Βέλγιο διαθέτει τρομερό ρόστερ ποιοτικά, κάθε φορά ξεκινά τις διοργανώσεις ως φαβορί για διάκριση και σχεδόν πάντα απογοητεύει. Χωρίς το Λουκάκου στην πρεμιέρα (λογικά θα επιστρέψει στο 3ο ματς του ομίλου), όμως υπάρχουν λύσεις στην επίθεση. Δουλεμένη ομάδα ο Καναδάς, έκανε την έκπληξη στα προκριματικά της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής, ξεπερνώντας τις ΗΠΑ και το Μεξικό. Θα βρεθεί μόλις για 2η φορά στην ιστορία του σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Χωρίς να υποτιμούμε τον Καναδά, βασιζόμαστε στην ποιότητα των Βέλγων και το 2.10 του Over 2 τερμάτων τους (αν βάλουν ακριβώς δύο επιστρέφεται το ποντάρισμα).

5227. Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια (21:00)

Κλείνουμε τις αποψινές προτάσεις με Euroleague. Ασταθής παραμένει ο Παναθηναϊκός, μία εβδομάδα μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια με 98-83, υπέστη την πιο βαριά φετινή ήττα, με 107-77, από τη Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία. Για τους «πράσινους» εκτός είναι ο Γκριγκόνις, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Καλαϊτζάκης. Η Μπολόνια είναι σε καλό φεγγάρι, προέρχεται από 4 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση και στην έδρα του είναι πιο ανταγωνιστικός. Ποντάρουμε στο 1.98 του άσου με -3,5 χάντικαπ.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

επιστροφή στην κορυφή