xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Συλλυπητήριο μήνυμα από τη ΔΕΕΠ ΝΔ Χαλκιδικής για το θάνατο του Δημήτρη Τζηρίτη

tziritis epic

Ο εκλιπών διετέλεσε, μεταξύ άλλων, Πρόεδρος Ν.Ο.Δ.Ε. Χαλκιδικής

Τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του Δημήτρη Τζηρίτη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών (δείτε εδώ), εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χαλκιδικής, Γιάννης Αρζουμανίδης και τα μέλη. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, αποχαιρετούν το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και τον άνθρωπο που υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση για 35 χρόνια.

"Ο Πρόεδρος και τα μέλη,

εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτριου Τζηρίτη. Γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1944 στα Βράσταμα Χαλκιδικής. Φοίτησε στη Σχολή Πλοιάρχων του Εμπορικού Ναυτικού
Διετέλεσε Πρόεδρος Ν.Ο.Δ.Ε. (Δ.Ε.Ε.Π.) Χαλκιδικής και μάχιμο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Η αυτοδιοικητική του πορεία είναι πάρα πολύ μεγάλη περνώντας από θέσεις ευθύνης όπως Δήμαρχος Πολυγύρου, Αντινομάρχης Χαλκιδικής και σχεδόν σε όλους τους φορείς υπαγόμενους σε Ο.Τ.Α.
Η πολιτική του δράση και η αγάπη του για τον τόπο της Χαλκιδικής δεν σταμάτησε μέχρι και το τέλος όντας εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με σημαντικές αρμοδιότητες. Η έντονη προσωπικότητα και ο ενεργός του ρόλος στην κοινωνία ας αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.
Αιωνία του η μνήμη. Αντίο καπετάνιε".

paliouras1

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2