Στην ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την δευτεροβάθμια περίθαλψη
- Γράφτηκε από την Halkidiki Focus
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
- Εκτύπωση
"Πέρασε" από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή
Στην ολομέλεια εισάγεται σήμερα το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας με τίτλο "Δευτεροβάθμια περίθαλψη, ιατρική εκπαίδευση, μισθολογικές ρυθμίσεις για τους ιατρούς και οδοντιάτρους του Εθνικού Συστήματος Υγείας", μετά την κατά πλειοψηφία, ψήφιση του από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.
Το νομοσχέδιο, το οποίο -μεταξύ άλλων- δίνει τη δυνατότητα απασχόλησης γιατρών του ΕΣΥ στον ιδιωτικό τομέα (άρθρο 10), και προβλέπει την προκήρυξη θέσεων γιατρών Ε.Σ.Υ., με καθεστώς μερικής απασχόλησης (άρθρο 7), υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ να καταψηφίζουν, ενώ οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής και της Ελληνικής Λύσης επιφυλάχθηκαν για τη συζήτηση στην ολομέλεια.
Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus
- Εγκαινιάστηκε η 12η «Zootechnia»
- Εγκαινιάστηκε η 12η «Zootechnia»
- Κ. Μητσοτάκης: "Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ είναι μία επιστροφή στον λαϊκισμό των συνθημάτων και των αχαλίνωτων ψεμάτων" (ΒΙΝΤΕΟ)
- Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανάθεση των μελετών ανάπλασης της Αριστοτέλους
- Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στη Νικήτη