Θεσσαλονίκη: Στα "πράσα" οδηγός χωματουργικού που πετούσε μπάζα σε οικόπεδο στην Ευκαρπία
- Γράφτηκε από την Halkidiki Focus
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ
- Εκτύπωση
Συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας
Στη σύλληψη δύο ατόμων που προέβαιναν σε περιβαλλοντική ρύπανση σε οικόπεδο στην περιοχή της Ευκαρπίας προχώρησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για δύο άντρες 28 και 44 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου για την προστασία του περιβάλλοντος.
Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου εντοπίσθηκε επ’ αυτοφώρω ο 28χρονος να πετάει μπάζα με φορτηγό όχημα στο οικόπεδο. Στο ίδιο οικόπεδο υπήρχαν παρόμοιοι λόφοι από χώμα εμφανώς προερχόμενο από εκσκαφές, οι οποίοι είχαν σχηματισθεί από πρόσφατες απορρίψεις. Αποτέλεσμα των ανεξέλεγκτων απορρίψεων ήταν να προκληθεί περιβαλλοντική ρύπανση, αισθητική υποβάθμιση της περιοχής, καθώς και πρόκληση αρνητικών επιπτώσεων στην οικολογική ισορροπία της.
Επιπλέον, συνελήφθη ο 44χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας, για την οποία λειτουργούσε ως υπάλληλος ο οδηγός του φορτηγού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus
- Στην έκθεση "FOOD & DRINK EXPO" τον Απρίλιο η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας
- Εργασίες συντήρησης στην 11η Επαρχιακή Οδό, στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης
- Επιζήμια για τους μαθητές τα lockdown της πανδημίας
- Δυνατός "πονοκέφαλος" το ενεργειακό και για τις επιχειρήσεις της Χαλκιδικής
- Επιζήμια για τους μαθητές τα lockdown της πανδημίας