Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Ενεργά παρών" για τη Σιθωνία ο Ιωάννης Τζίτζιος

322007520 708583607440211 7165271122253168766 n

Ανοιχτό κάλεσμα συμπόρευσης και συνεργασίας

"Το 2023 θα είναι η χρονιά της μεγάλης νίκης της Σιθωνίας και εγώ θα είμαι παρών στις εξελίξεις και θα συμμετέχω ενεργά", επισημαίνει στο πρωτοχρονιάτικο ευχητήριο μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην Δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος.

Ο ίδιος απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για συμπόρευση και συνεργασία σε όλους τους ενεργούς και δραστήριους δημότες. "Είναι ανάγκη η «επιστράτευση» όλων εκείνων που θέλουν να πάει ο τόπος μας μπροστά", τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Τζίτζιος, ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησής του αναφέρει ότι "ο τόπος μας έμεινε ουραγός των εξελίξεων την ώρα που άλλες περιοχές προχώρησαν".

moustakas2

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Τζίτζιου

"Μια νέα χρονιά ανέτειλε με απαιτήσεις αλλά και νέους στόχους για όλους μας. Το 2023 είναι μια χρονιά εκλογική που οι εξελίξεις θα σηματοδοτήσουν την πορεία του τόπου μας. Είναι μια χρονιά ευκαιριών για μεγάλες αλλαγές.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε στασιμότητα στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας. Ο τόπος μας έμεινε ουραγός των εξελίξεων την ώρα που άλλες περιοχές προχώρησαν. Είναι ανάγκη η «επιστράτευση» όλων εκείνων που θέλουν να πάει ο τόπος μας μπροστά. Των νέων που έχουν όραμα και θέλουν να συμμετέχουν ενεργά για την τοπική κοινωνία που ζουν.

Το 2023 θα είναι η χρονιά της μεγάλης νίκης της Σιθωνίας και εγώ θα είμαι παρών στις εξελίξεις και θα συμμετέχω ενεργά. Πιστεύουμε ότι στην παρούσα χρονική στιγμή είναι άκαιρη η ανακοίνωση συνδυασμών και προσώπων για τη μεγάλη νίκη της Σιθωνίας. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στην ώρα τους, εξάλλου οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2023.

Τώρα όμως είναι κατάλληλες οι συνθήκες να γίνει ένα ανοιχτό κάλεσμα συμπόρευσης και συνεργασίας σε όλους τους ενεργούς και δραστήριους δημότες, που θέλουν να συμμετέχουν σε μια κοινή προσπάθεια με στόχο την ανάκαμψη της Σιθωνίας. Να δηλώσουν ότι ζητούν να συνεργαστούν, να συμπαραταχθούν και να μοιραστούν ανησυχίες και αγωνίες για το μέλλον του τόπου μας.

Εύχομαι το 2023 να είναι μια χρονιά ειρηνική, με περισσότερη ανθρωπιά και αγάπη!

Να είναι μια χρονιά θετικών και ελπιδοφόρων αλλαγών, με πρόοδο και ευημερία!".

paliouras2

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020