Προφυλακιστέα η 29χρονη μητέρα για το θάνατο του βρέφους στο φράγμα του Αλιάκμονα
- Γράφτηκε από την Halkidiki Focus
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ
- Εκτύπωση
Απολογήθηκε στον Ανακριτή
Προσωρινή κράτηση για την 29χρονη μητέρα από τη Βέροια για τον πνιγμό του 11 μηνών παιδιού της αποφάσισε ο Ανακριτής στον οποία απολογήθηκε σήμερα.
Υπό δρακόντια μέτρα έφτασε σήμερα το πρωί η 29χρονη στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, για να απολογηθεί. Η ίδια αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και φέρεται να υποστήριξε ότι το κοριτσάκι της έπεσε μόνο του στο φράγμα του Αλιάκμονα. Σε βάρος της 29χρονης έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αναμένεται να κρατηθεί στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη έφυγε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το 11 μηνών κοριτσάκι της από το χωριό Σταυρός Ημαθίας, όπου ζούσε με συγγενείς της και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το παιδί της. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ξεκίνησαν οι έρευνες και το μωρό βρέθηκε τελικά νεκρό σε μία όχθη της τεχνητής λίμνης. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές (δείτε εδώ).
Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus
- Εκδήλωση στα Μουδανιά για την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας & την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
- ΓΣΕΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Μετάβαση σε μια κυκλική οικονομία
- Κ. Μάλαμα: Ξεκάθαρη η ταύτιση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ με την ΝΔ στη Χαλκιδική
- Για το γόητρο
- Παγκόσμιοι κίνδυνοι η Κλιματική Αλλαγή και η Πλαστική Ρύπανση