ΡΟΗ 24/7:

Την Κυριακή η παρουσίαση στα Ν. Μουδανιά του μυθιστορήματος του Μάκη Πάνου, "Ασύμβατοι Δεσμοί"

AsumvDes

Στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών

Η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Μάκη Πάνου, "Ασύμβατοι Δεσμοί", θα γίνει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 18.00 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.
Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς. Για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσουν: Η Βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα, η Νομικός - Κοινωνική Ανθρωπολόγος, Λίτσα Κοντοθεοδώρου και η εκπαιδευτικός Μαρία Τσουλναρά - Πολυβάκια.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ασύμβατες σχέσεις –συγγενικές, ερωτικές, κοινωνικές, πολιτικές– δημιουργούνται ανάμεσα στους ήρωες αυτού του μυθιστορήματος, σχέσεις και δεσμοί με συγκρουσιακό και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Μια αριστερών πεποιθήσεων φοιτήτρια των αγώνων του Πολυτεχνείου κι ένας χουντικός αξιωματικός του στρατού με καλά κρυμμένες ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις, ύστερα από μια περιπετειώδη πορεία τριάντα εφτά χρόνων, βρίσκονται ένοικοι της ίδιας πολυκατοικίας στην Αθήνα της κρίσης του 2010. Αν και δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, ένας στενός δεσμός τους ενώνει. Τριγύρω τους και μαζί τους περιδινίζονται στα πάθη και στις ελπίδες τους άλλα τραγικά πρόσωπα. Ενδοοικογενειακή βία, σκληρότητα κατά των γυναικών, ομοφοβικές ακρότητες, ρατσισμός, ερωτικά, πολιτικά και θρησκευτικά πάθη, πλέκουν έναν συγκλονιστικό αφηγηματικό καμβά με έντονο συγκινησιακό υπόβαθρο, που κάνουν το νατουραλιστικό αυτό κοινωνικό μυθιστόρημα να διαβάζεται χωρίς ανάσα.

επιστροφή στην κορυφή